Revista Design
Revista Design
Dizajni Parametrik

Titanium Choker

Dizajni Parametrik Designwise, IOU përdor softuer simulimi 3D për të krijuar modele parametrike, të ngjashme me stilin me të cilin Zaha Hadid fitoi mbi botën e arkitekturës. Materialwise, IOU paraqet artikuj ekskluzivë në titan me logo ari 18 karat. Titani është më i nxehtë në bizhuteri, por është i vështirë për tu punuar. Cilësitë e tij unike i bëjnë pjesët jo vetëm shumë të lehta, por japin një mundësi për t'i bërë ato pothuajse çdo ngjyrë të spektrit.

Follow Fokusi Ad-On

ND Lens Gear

Follow Fokusi Ad-On ND LensGear saktësisht rregullon vet-përqendrimin te lentet me diametra të ndryshëm. Seria ND LensGear mbulon të gjitha lentet, si asnjë LensGear tjetër i disponueshëm. Pa prerje dhe pa përkulje: Nuk ka më vozitës, rripa të konsumuar ose mbetje të bezdisshme të shiritave që dalin jashtë. Gjithçka përshtatet si një sharm. Dhe një tjetër plus, pa mjete! Falë dizajnit të tij të zgjuar, ai përqendrohet butësisht dhe fort rreth lentes.

Sistemi Adaptor Për Filmim Profesional

NiceDice

Sistemi Adaptor Për Filmim Profesional NiceDice-System është adaptori i parë shumë-funksional në industrinë e aparateve fotografike. Kjo e bën mjaft të kënaqshme bashkimin e pajisjeve me standarde të ndryshme të montimit nga Marka të ndryshme - të tilla si dritat, monitorët, mikrofonët dhe transmetuesit - në ato kamera pikërisht në mënyrën që nevojiten për të qenë në përputhje me situatën. Edhe standardet e reja në rritje të montimit ose pajisjet e sapo blera mund të integrohen lehtësisht në sistemin ND, thjesht duke marrë një përshtatës të ri.

Tavani I Barit Të Restorantit

The Atticum

Tavani I Barit Të Restorantit Sharmi i një restoranti në një mjedis industrial duhet të reflektohet në arkitekturë dhe arredim. Suvaja e zezë dhe gri gëlqere, e krijuar posaçërisht për këtë projekt, është një nga provat e kësaj. Struktura e saj unike dhe e ashpër përshkon të gjitha dhomat. Në ekzekutimin e detajuar, u përdorën qëllimisht materiale të tilla si çeliku i papërpunuar, shtresat e saldimit të të cilëve dhe shenjat e bluarjes mbetën të dukshme. Kjo përshtypje mbështetet nga zgjedhja e dritareve muntin. Këta elementë të ftohtë kontrastohen nga druri i ngrohtë i lisit, parketi me kurriz peshku i planifikuar me dorë dhe një mur i mbjellë plotësisht.

Ndriçues

vanory Estelle

Ndriçues Estelle kombinon dizajnin klasik në formën e një trupi qelqi cilindrik të punuar me dorë me teknologjinë inovative të ndriçimit që prodhon efekte ndriçimi tredimensionale në abazhurin e tekstilit. E projektuar qëllimisht për të kthyer disponimin e ndriçimit në një përvojë emocionale, Estelle ofron një larmi të pafund humoresh statike dhe dinamike që prodhojnë të gjitha llojet e ngjyrave dhe tranzicioneve, të kontrolluara nëpërmjet një paneli me prekje në ndriçues ose një aplikacioni smartphone.

Pavioni I Lëvizshëm

Three cubes in the forest

Pavioni I Lëvizshëm Tre kube janë pajisja me vetitë dhe funksionet e ndryshme (pajisje kënd lojërash për fëmijë, mobilje publike, objekte arti, dhoma meditimi, arbore, hapësira të vogla pushimi, dhoma pritjeje, karrige me çati) dhe mund t'u sjellin njerëzve përvoja të freskëta hapësinore. Tre kube mund të transportohen lehtësisht me një kamion, për shkak të madhësisë dhe formës. Për sa i përket madhësisë, instalimit (pjerrësisë), sipërfaqeve të sediljeve, dritareve etj., çdo kub është projektuar në mënyrë karakteristike. Tre kube u referohen hapësirave minimale tradicionale japoneze si dhomat e ceremonisë së çajit, me ndryshueshmëri dhe lëvizshmëri.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.