Revista Design
Revista Design
Njësitë E Strehimit

The Square

Njësitë E Strehimit Ideja e Dizajnit ishte të studionte marrëdhëniet arkitekturore midis formave të ndryshme që janë duke u krijuar së bashku për të krijuar njësi lëvizëse. Projekti përbëhet nga 6 njësi secila prej tyre është 2 kontejnerë transportues të fiksuar mbi njëri-tjetrin duke formuar një Lloj Shape L.Këto njësi në formë L janë të fiksuara në pozicione të mbivendosura duke krijuar Voids dhe Solid për të dhënë ndjenjën e lëvizjes dhe për të siguruar dritë të mjaftueshme ditore dhe një ventilim të mirë mjedis. Qëllimi kryesor i projektimit ishte krijimi i një shtëpie të vogël për ata që kalojnë natën nëpër rrugë pa shtëpi apo strehim.

Podcast

News app

Podcast Lajmet janë një aplikacion intervistimi për informacionin audio. Ajo është frymëzuar nga modeli i sheshtë me mollë iOS me ilustrime për të ilustruar blloqet e informacionit. Vizualisht, sfondi ka një ngjyrë elektrike blu, si një mision për të bërë që blloqet të qëndrojnë jashtë. Ekzistojnë shumë pak elementë grafikë, objektivi, për ta bërë aplikimin të lehtë për t’u përdorur pa e shpërqendruar përdoruesin ose duke e humbur atë.

Kontrolli I Qasjes 3D Për Njohjen E Fytyrës

Ezalor

Kontrolli I Qasjes 3D Për Njohjen E Fytyrës Takoni sensorin e shumëfishtë dhe sistemin e kontrollit të hyrjes së kamerës, Ezalor. Algoritmet dhe llogaritjet lokale janë krijuar për privatësi. Teknologjia anti-plaçkitje e nivelit financiar parandalon maskat e fytyrës së rreme. Ndriçimi i butë reflektues sjell rehati. Në dritën e syve, përdoruesit mund të hyjnë në vendin që e duan me lehtësi. Autentifikimi i saj pa prekje siguron higjenën.

Restorant Kinez

Ben Ran

Restorant Kinez Ben Ran është një Restorant Kinez harmonikisht artistik, i cili është i vendosur në një Hotel Luksoz, Vangohh Eminent, Malajzi. Dizajneri aplikon introvertën dhe koncizitetin e teknikave të stilit oriental për të krijuar një shije të vërtetë, kulturë dhe shpirt të restorantit. Shtë një simbol i qartësisë mendore, braktis të prosperuarit dhe arrinë kthimin natyral dhe të thjeshtë në mendjen origjinale. Brendësia është e natyrshme dhe e sofistikuar. Duke përdorur konceptin antik gjithashtu sinkronitetin me emrin e restorantit Ben Ran, që do të thotë origjinal dhe natyrë. Restoranti afërsisht 4088 metra katrorë.

Paketimi Për Ushqimin Shëndetësor Korean

Darin

Paketimi Për Ushqimin Shëndetësor Korean Darin është krijuar për të çliruar njerëzit modern nga ngurrimi ndaj produkteve tradicionale ushqimore të shëndetit të Koresë në shoqërinë e lodhjes, duke shfaqur qartësi të thjeshtë, grafike në shpërndarjen e paketave në sensibilitetet e njerëzve modern, ndryshe nga pamjet e padëshiruara që janë përdorur nga dyqanet tradicionale të ushqimit shëndetësor Koreane . Të gjitha modelet janë bërë nga motivet e qarkullimit të gjakut, duke vizualizuar qëllimin e sigurimit të gjallërisë dhe shëndetit për vitet 20 dhe 30 të lodhur.

Koleksioni I Veshjeve Të Grave

Utopia

Koleksioni I Veshjeve Të Grave Në këtë koleksion, Yina Hwang u frymëzua kryesisht nga forma që janë simetrike dhe asimetrike me një prekje të kulturës muzikore nëntokësore. Ajo e kuroi këtë koleksion bazuar në momentin e saj kryesor të vetë përqafimit për të krijuar një koleksion rrobash funksionale por abstrakte dhe aksesorë për të mishëruar historinë e përvojës së saj. Everydo shtypje dhe pëlhurë në projekt është origjinale dhe ajo kryesisht përdori lëkurën PU, Saten, Power Mash dhe Spandex për bazën e pëlhurave.

Legjenda e dizajnit të ditës

Dizajnerët legjendarë dhe veprat e tyre fituese të çmimeve.

Legends Design janë dizajnerë jashtëzakonisht të famshëm, të cilët e bëjnë Botën tonë një vend më të mirë me modelet e tyre të mira. Zbuloni stilistët legjendar dhe modelet e tyre inovative të produkteve, veprat origjinale të artit, arkitekturën krijuese, modelet e pazgjidhura të modës dhe strategjitë e dizajnit. Shijoni dhe eksploroni veprat origjinale të projektimit të stilistëve, artistëve, arkitektëve, inovatorëve dhe markave në të gjithë botën. Frymëzohuni nga modelet krijuese.