Revista Design
Revista Design
Restorant

Nanjing Fishing Port

Restorant Projekti është një restorant i konvertuar me tre kate në Nanjing, mbulon rreth 2,000 sqm. Përveç ushqimit dhe takimeve, kultura e çajit dhe kultura e verës janë në dispozicion. Dekori lidh së bashku një ndjenjë të gjallë të re kineze nga tavani në paraqitjen e gurit në dysheme. Tavani është zbukuruar me kllapa dhe çati të lashta kineze. Ajo formon elementin kryesor të projektimit në tavan. Materialet si rimeso druri, çeliku i pandryshkshëm dhe piktura që nënkupton se ndjehen të reja kineze janë të përziera së bashku për të krijuar një hapësirë të re të ndjehen kineze.

Helmeta E Biçikletave

Voronoi

Helmeta E Biçikletave Përkrenarja është frymëzuar nga struktura 3D Voronoi e cila është shpërndarë gjerësisht në Nature. Me një kombinim të teknikës parametrike dhe bionikëve, përkrenarja e biçikletave ka një sistem mekanik të jashtëm në përmirësim. Differentshtë e ndryshme nga struktura tradicionale e mbrojtjes së thekës në sistemin mekanik 3D të saj të pakonkurueshëm bionik. Kur goditet nga një forcë e jashtme, kjo strukturë tregon një stabilitet më të mirë. Në ekuilibrin e dritës dhe sigurisë, përkrenarja synon t'u sigurojë njerëzve përkrenare për mbrojtje personale më të rehatshme, më në modë dhe më të sigurt.

Ngrënia Dhe Puna

Eatime Space

Ngrënia Dhe Puna Të gjithë njerëzit kanë të drejtë të lidhen me kohën dhe kujtesën. Fjala Eatime tingëllon si koha në kinezisht. Hapësira e ngrënies ofron vende për të inkurajuar njerëzit të hanë, të punojnë dhe të kujtojnë në paqe. Koncepti i kohës ndërvepron nga afër me punëtorinë, e cila ka dëshmuar ndryshime me kalimin e kohës. Bazuar në stilin e punëtorisë, dizajni përfshin strukturën e industrisë dhe mjedisin si elementë themelorë për ndërtimin e hapësirës. Eatime paguan homazhe për formën më të pastër të dizajnit duke përzier hollësisht elementët që i japin hua vetes dekor të papërpunuar dhe të përfunduar.

Arti Fotografik

Forgotten Paris

Arti Fotografik Parisi i harruar janë fotografi bardh e zi të nëntokës së vjetër të kryeqytetit francez. Ky model është një repertor i vendeve që pak njerëz i dinë sepse janë të paligjshëm dhe të vështirë për t'u përdorur. Matthieu Bouvier ka eksploruar këto vende të rrezikshme për dhjetë vjet për të zbuluar këtë të kaluar të harruar.

Çantë Ngarkese

Totepographic

Çantë Ngarkese Qese frymëzuese për frymëzimin e topografisë, për të shërbyer si një transportues i lehtë, veçanërisht gjatë atyre ditëve të ngarkuara të kaluara për të bërë blerje ose duke bërë punë. Kapaciteti i çantës Tote është si një mal dhe mund të mbajë ose bart shumë gjëra. Kocka e orakullit është forma e strukturës së përgjithshme të çantës, forma e hartës topografike të jetë material sipërfaqësor ashtu si një sipërfaqe e pabarabartë malore.

Dyqani I Syzeve

FVB

Dyqani I Syzeve Dyqani i syzeve mundohet të krijojë një hapësirë unike. duke përdorur mirë rrjetën e zgjeruar me madhësi të ndryshme të vrimave përmes rekombinimit dhe shtrirjes dhe aplikimit të tyre nga muri arkitektonik në tavanin e brendshëm, tregohet karakteristika e lenteve konkave - efekte të ndryshme të pastrimit dhe paqartësisë. Me aplikimin e lenteve konkave me shumëllojshmërinë e këndit, efektet e shtrembëruara dhe të pjerrëta të imazheve janë paraqitur në hartimin e tavanit dhe kabinetin e ekranit. Prona e lenteve konveks, e cila ndryshon madhësitë e objekteve sipas dëshirës, shprehet në murin e ekspozitës.