Revista Design
Revista Design
Patina Për Borë Të Butë Dhe Të Fortë

Snowskate

Patina Për Borë Të Butë Dhe Të Fortë Snow Skate origjinal këtu është paraqitur në një dizajn mjaft të ri dhe funksional - në sofër druri të fortë dhe me vrapues çeliku inox. Një avantazh është se çizmet prej lëkure tradicionale mund të përdoren, dhe si e tillë nuk ka kërkesë për çizme speciale. Theelësi i praktikës së patinazhit, është teknika e thjeshtë e kravatë, pasi dizajni dhe ndërtimi janë optimizuar me një kombinim të mirë me gjerësinë dhe lartësinë e rrota. Një faktor tjetër vendimtar është gjerësia e vrapuesve që optimizojnë patinazhin e menaxhimit në dëborë të ngurtë ose të fortë. Vrapuesit janë në çelik inox dhe janë të pajisur me vida të ndërprera.

Mikpritja E Stadiumit

San Siro Stadium Sky Lounge

Mikpritja E Stadiumit Projekti i salloneve të reja Sky është vetëm hapi i parë i programit të madh të rinovimit që AC Milan dhe FC Internazionale, së bashku me Bashkinë e Milanos, po kryejnë me qëllim të transformimit të stadiumit San Siro në një strukturë shumëfunksionale të aftë për të pritur të gjithë ngjarjet e rëndësishme me të cilat do të përballet Milano gjatë ekspozitës së ardhshme EXPO 2015. Pas suksesit të projektit skybox, Ragazzi & Partners ka realizuar idenë e krijimit të një koncepti të ri të hapësirave të mikpritjes në majë të stendës kryesore madhështore të San Siro Stadium.

Struktura E Ndriçimit

Tensegrity Space Frame

Struktura E Ndriçimit Drita e kornizës hapësinore Tensegrity përdor parimin e RBFuller-it për 'Më pak për më shumë' për të prodhuar një pajisje të lehta duke përdorur vetëm burimin e saj të dritës dhe telin elektrik. Tensegrity bëhet mjeti strukturor me të cilin të dy punojnë në mënyrë të ndërsjellë në kompresim dhe tension për të prodhuar një fushë të dukshme të ndërprerë të dritës të përcaktuar vetëm nga logjika e saj strukturore. Shkallueshmëria e saj, dhe ekonomia e prodhimit flasin për një produkt të konfigurimit të pafund, forma e shkëlqyeshme e së cilës reziston me mjeshtëri në tërheqjen e gravitetit me një thjeshtësi që pohon paradigmën e epokës sonë: Për të arritur më shumë ndërsa duke përdorur më pak.

Pajisje E Konvertueshme Për Arsimim

Pupil 108

Pajisje E Konvertueshme Për Arsimim Nxënësi 108: Pajisja më e përballueshme për Windows 8 të konvertueshme për Arsim. Një ndërfaqe e re dhe një përvojë krejt e re në të mësuar. Nxënësi 108 shndërron në të dy botët e tabletave dhe të laptopëve, duke ndërruar mes të dyve, për një performancë të përmirësuar në Arsim. Windows 8 hap mundësi të reja mësimi, duke i lejuar studentët të përfitojnë plotësisht nga tipari i ekranit me prekje dhe aplikacionet e panumërta. Pjesë e Zgjidhjeve të Edukimit Intel®, Nxënësi 108 është zgjidhja më e përballueshme dhe e përshtatshme për klasat në të gjithë botën.

Tryeza E Ngrënies

Chromosome X

Tryeza E Ngrënies Një tryezë ngrënieje e krijuar për të siguruar ulëse për tetë persona, të cilët bashkëveprojnë në aranzhim me shigjeta. E lartë është një X abstrakte, e bërë nga dy pjesë të ndryshme të theksuara nga një vijë e thellë, ndërsa e njëjta X abstrakte pasqyrohet në dysheme me strukturën e bazës. Struktura e bardhë është bërë nga tre pjesë të ndryshme për montim dhe transport të lehtë. Për më tepër, kontrasti i rimeso dru tik i sipërm dhe i bardhë për bazën u zgjodh për të lehtësuar pjesën e poshtme duke i dhënë më shumë theks në majën në formë të çrregullt, duke siguruar kështu një aludim për ndërveprim të ndryshëm të përdoruesve.

Instalimi Optik

Opx2

Instalimi Optik Opx2 është një instalim optik që eksploron një marrëdhënie simbiotike midis natyrës dhe teknologjisë. Një marrëdhënie ku modelet, përsëritja dhe ritmi përshkruajnë të dy formacionet natyrore dhe operimet e proceseve të llogaritjes. Gjeometria reclusive e instalimeve, errësira e çastit dhe / ose dendësia janë të ngjashme me fenomenin e drejtimit nga një fushë misri ose të shpjeguar në teknologji ndërsa shikoni kodin binar. Opx2 ndërton gjeometri komplekse dhe sfidon perceptimin e vëllimit dhe hapësirës.