Revista Design
Revista Design
Tavani I Barit Të Restorantit

The Atticum

Tavani I Barit Të Restorantit Sharmi i një restoranti në një mjedis industrial duhet të reflektohet në arkitekturë dhe arredim. Suvaja e zezë dhe gri gëlqere, e krijuar posaçërisht për këtë projekt, është një nga provat e kësaj. Struktura e saj unike dhe e ashpër përshkon të gjitha dhomat. Në ekzekutimin e detajuar, u përdorën qëllimisht materiale të tilla si çeliku i papërpunuar, shtresat e saldimit të të cilëve dhe shenjat e bluarjes mbetën të dukshme. Kjo përshtypje mbështetet nga zgjedhja e dritareve muntin. Këta elementë të ftohtë kontrastohen nga druri i ngrohtë i lisit, parketi me kurriz peshku i planifikuar me dorë dhe një mur i mbjellë plotësisht.

Ndriçues

vanory Estelle

Ndriçues Estelle kombinon dizajnin klasik në formën e një trupi qelqi cilindrik të punuar me dorë me teknologjinë inovative të ndriçimit që prodhon efekte ndriçimi tredimensionale në abazhurin e tekstilit. E projektuar qëllimisht për të kthyer disponimin e ndriçimit në një përvojë emocionale, Estelle ofron një larmi të pafund humoresh statike dhe dinamike që prodhojnë të gjitha llojet e ngjyrave dhe tranzicioneve, të kontrolluara nëpërmjet një paneli me prekje në ndriçues ose një aplikacioni smartphone.

Pavioni I Lëvizshëm

Three cubes in the forest

Pavioni I Lëvizshëm Tre kube janë pajisja me vetitë dhe funksionet e ndryshme (pajisje kënd lojërash për fëmijë, mobilje publike, objekte arti, dhoma meditimi, arbore, hapësira të vogla pushimi, dhoma pritjeje, karrige me çati) dhe mund t'u sjellin njerëzve përvoja të freskëta hapësinore. Tre kube mund të transportohen lehtësisht me një kamion, për shkak të madhësisë dhe formës. Për sa i përket madhësisë, instalimit (pjerrësisë), sipërfaqeve të sediljeve, dritareve etj., çdo kub është projektuar në mënyrë karakteristike. Tre kube u referohen hapësirave minimale tradicionale japoneze si dhomat e ceremonisë së çajit, me ndryshueshmëri dhe lëvizshmëri.

Kompleksi Multifunksional

Crab Houses

Kompleksi Multifunksional Në fushën e gjerë të Ultësirës Silesiane, një mal magjik qëndron i vetëm, i mbuluar nga mjegulla e misterit, duke u ngritur mbi qytetin piktoresk të Sobotka. Atje, mes peizazheve natyrore dhe vendndodhjes legjendare, është planifikuar të jetë kompleksi Crab Houses: një qendër kërkimore. Si pjesë e projektit të rigjallërimit të qytetit, ai supozohet të çlirojë kreativitetin dhe inovacionin. Vendi mbledh së bashku shkencëtarë, artistë dhe komunitetin lokal. Forma e pavioneve është frymëzuar nga gaforret që hyjnë në detin e valëzuar me bar. Ata do të ndriçohen gjatë natës, duke u ngjasuar me xixëllonjat që fluturojnë mbi qytet.

Tabela

la SINFONIA de los ARBOLES

Tabela Tabela la SINFONIA de los ARBOLES është një kërkim për poezi në dizajn... Një pyll i parë nga toka është si kolona që veniten në qiell. Ne nuk mund t'i shohim ato nga lart; pylli nga pamja e një zogu i ngjan një tapeti të lëmuar. Vertikaliteti bëhet horizontal dhe ende mbetet i unifikuar në dualitetin e tij. Po kështu, tabela e SINFONIA de los ARBOLES, sjell në mendje degët e pemëve duke formuar një bazë të qëndrueshme për një banak delikate që sfidon forcën e gravitetit. Vetëm aty-këtu rrezet e diellit dridhen nëpër degët e pemëve.

Dyqan Farmaci

Izhiman Premier

Dyqan Farmaci Dizajni i ri i dyqanit Izhiman Premier evoluoi rreth krijimit të një përvoje të modës dhe moderne. Dizajneri përdori një përzierje të ndryshme materialesh dhe detajesh për të shërbyer çdo cep të artikujve të shfaqur. Çdo zonë ekspozimi u trajtua veçmas duke studiuar vetitë e materialeve dhe mallrat e shfaqura. Krijimi i një martese materialesh që përzihen midis mermerit të Kalkutës, drurit të arrës, drurit të lisit dhe qelqit ose akrilit. Si rezultat, përvoja u bazua në secilin funksion dhe preferencat e klientit me një dizajn modern dhe elegant të përputhshëm me artikujt e shfaqur të servirur.