Revista Design
Revista Design
Dizajni Në Internet Dhe Ux

Si Me Quiero

Dizajni Në Internet Dhe Ux Uebfaqja Sí, Me Quiero është një hapësirë që ndihmon të jesh vetvetja. Për të realizuar projektin, duhej të kryheshin intervista dhe konteksti social dhe kulturor në lidhje me gratë duhej të hulumtohej; projeksioni i saj në shoqëri dhe me veten e saj. U arrit në përfundimin se ueb do të ishte një shoqërues dhe do të realizohej me një qasje për të ndihmuar për ta dashur veten. Në dizajn reflektohet thjeshtësia me tonet neutrale duke përdorur kontraste të kuqe për të tërhequr vëmendjen ndaj veprimeve të caktuara, ngjyrave të markës së librit të botuar nga klienti. Inspirimi erdhi nga arti konstruktivizëm.

Modelimi I Etiketës Së Verës

314 Pi

Modelimi I Etiketës Së Verës Eksperimentimi me shijimin e verës është një proces i pafund që çon në shtigje të reja dhe aroma divergjente. Sekuenca e pafundme e pi, numri irracional me decimale të pafund pa e ditur një të fundit prej tyre ishte frymëzimi për emrin e këtyre verërave pa sulfite. Dizajni synon të vendosë në qendër të vëmendjes tiparet e 3,14 serave të verës në vend që t'i fshehë ato midis fotove ose grafikëve. Pas një qasje minimale dhe të thjeshtë, etiketa tregon vetëm karakteristikat e vërteta të këtyre verërave natyrore pasi ato mund të vërehen në fletoren e Oenologut.

Aktivizimi Energjik I Shigjetave Të Këmbëve

Solar Skywalks

Aktivizimi Energjik I Shigjetave Të Këmbëve Metropolet e botës - si Pekini - kanë një numër të madh të rrugicave që përshkojnë arteriet e trafikut të ngjeshur. Ato shpesh janë jo tërheqëse, duke zvogëluar përshtypjen e përgjithshme urbane. Ideja e stilistëve për veshjen e shinave të këmbëve me modulet PV, estetike, gjeneruese të energjisë dhe shndërrimin e tyre në pikat tërheqëse të qytetit nuk është vetëm e qëndrueshme, por krijon një larmi skulpturore që bëhet një tërheqëse për pamjen në peizazhin e qytetit. Stacionet e karikimit E-car ose E-biçikletë nën shinat e këmbëve përdorin energjinë diellore direkt në vend.

Libri

ZhuZi Art

Libri Një seri edicionesh librash për veprat e mbledhura të kaligrafisë dhe pikturës tradicionale kineze është botuar nga Muzeu i Artit Nanjing Zhuzi. Me historinë e saj të gjatë dhe teknikën elegante, pikturat dhe kaligrafia tradicionale kineze janë të çmuara për tërheqjen e tyre shumë artistike dhe praktike. Gjatë hartimit të koleksionit, format abstrakte, ngjyrat dhe linjat u përdorën për të krijuar një sensualitet të qëndrueshëm dhe për të theksuar hapësirën boshe në skicë. Të pa mundim përkon me artistët në stilet tradicionale të pikturës dhe kaligrafisë.

Stooli I Palosshëm

Tatamu

Stooli I Palosshëm Deri në vitin 2050 dy të tretat e popullsisë së tokës do të jetojnë në qytete. Ambicia kryesore që qëndron pas Tatamu është të sigurojë mobilje fleksibël për njerëzit, hapësira e të cilëve është e kufizuar, përfshirë ata që lëvizin shpesh. Qëllimi është të krijoni një mobilje intuitive që kombinon qëndrueshmërinë me një formë ultra të hollë. Duhen vetëm një lëvizje gjarpëruese për vendosjen e jashtëqitjes. Ndërsa të gjitha varet e bëra prej pëlhure të qëndrueshme duke e mbajtur atë peshë të lehtë, anët prej druri sigurojnë stabilitet. Pasi të bëhet presion mbi të, karriget bëhen më të forta pasi pjesët e saj mbyllen së bashku, falë mekanizmit dhe gjeometrisë së tij unike.

Fotografi

The Japanese Forest

Fotografi Pylli Japonez është marrë nga një këndvështrim fetar japonez. Një nga fetë e lashta japoneze është Animism. Animizmi është një besim se krijesat jo njerëzore, jeta e qetë (minerale, objekte, etj.) Dhe gjëra të padukshme gjithashtu kanë një qëllim. Fotografia është e ngjashme me këtë. Masaru Eguchi është duke xhiruar diçka që bën ndjenjë në temë. Pemët, bari dhe mineralet ndiejnë vullnetin e jetës. Dhe madje edhe objekte të tilla si digat që lihen në natyrë për një kohë të gjatë ndiejnë vullnetin. Ashtu siç e shihni natyrën e paprekur, e ardhmja do të shohë peizazhin e tanishëm.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.