Revista Design
Revista Design
Mobilje Pellgu

Eva

Mobilje Pellgu Frymëzimi i stilistit erdhi nga modeli minimal dhe për përdorimin e tij si një tipar i qetë por freskues në hapësirën e banjës. Ajo doli nga hulumtimi i formave arkitektonike dhe vëllimit të thjeshtë gjeometrik. Pellgu mund të jetë potencialisht një element që përcakton hapësira të ndryshme përreth dhe në të njëjtën kohë një pikë qendrore në hapësirë. Veryshtë shumë e lehtë për t'u përdorur, e pastër dhe e qëndrueshme gjithashtu. Ekzistojnë disa ndryshime, duke përfshirë qëndrim vetëm, stol i ulur dhe montuar në mur, si dhe lavaman i vetëm ose i dyfishtë. Ndryshimet në ngjyra (ngjyrat RAL) do të ndihmojnë për integrimin e dizajnit në hapësirë.

Koncepti I Paketimit

Faberlic Supplements

Koncepti I Paketimit Në botën moderne, njerëzit janë vazhdimisht të ekspozuar ndaj efekteve agresive të faktorëve të jashtëm negativ. Ekologjia e keqe, ritmi i zënë i jetës në megalopolizime ose strese çon në rritje të ngarkesave në trup. Për të normalizuar dhe përmirësuar gjendjen funksionale të trupit, përdoren shtesa. Metafora kryesore e këtij projekti është bërë diagrami i përmirësimit të mirëqenies së një personi me përdorimin e shtesave. Gjithashtu, elementi kryesor grafik përsërit formën e shkronjës F - shkronja e parë në emrin e markës.

Shtëpi

Dezanove

Shtëpi Inspirimi i arkitektit erdhi nga druri i rikuperuar i eukaliptit të "bateas". Këto janë platformat e prodhimit të midhjeve në grykëderdhje dhe që përbëjnë industrinë shumë të rëndësishme lokale në "Ria da Arousa", Spanjë. Druri i eukaliptit përdoret në këto platforma, dhe ka shtrirje të kësaj peme në rajon. Mosha e drurit nuk është e fshehur, dhe fytyrat e ndryshme të jashtme dhe të brendshme të drurit përdoren për të krijuar ndjesi të ndryshme. Shtëpia përpiqet të huazojë traditën e rrethinës dhe t'i zbulojë ato përmes tregimit të treguar në dizajn dhe detaje.

Restoranti

Xin Ming Yuen

Restoranti Hyrja është një sfilatë e materialeve, strukturave dhe ngjyrave të kundërta. Zona e pritjes është një hapësirë e rehatisë së qetë. Modelet e dyshimta ndeshen me dekorime lozonjare. Prapa është një zonë bar dinamike brenda një konteksti pushimi. Dritat e udhëhequra me karakterin kinez tradicionale kineze, modeli Hui, shton një ndjenjë futurizmi. Të kalosh nëpër një cloister të zbukuruar me çati të zbukuruar është zona e ngrënies. Zbukuruar me imazhe lulesh, karboni peshku, ekrane qelqi me njolla të ngulitura dhe kabinete të lashta të bimëve bimorë Bai Zi, është një udhëtim vizual përmes kohës dhe relikteve kulturore në modë.

Hapësira Me Pakicë

Portugal Vineyards

Hapësira Me Pakicë Dyqani i koncepteve Portugali Vineyards është dyqani i parë fizik për kompaninë online të specializuar të verës. E vendosur pranë selisë së kompanisë, përballë rrugës dhe duke zënë 90m2, dyqani përbëhet nga një plan i hapur pa ndarje. Brendësia është një hapësirë e bardhë dhe paksa verbuese me qarkullim rrethor - një kanavacë e bardhë që vera Portugeze të shkëlqejë dhe të shfaqet. Raftet janë të gdhendura nga muret në lidhje me tarracat e verës në një përvojë të pakicë me pakicë 360 gradë pa banak.

Arti

Metamorphosis

Arti Zona është në rajonin industrial Keihin në periferi të Tokios. Tymi i tymit që vazhdon vazhdimisht nga oxhaqet e fabrikave të rënda industriale mund të përshkruaj një imazh negativ siç është ndotja dhe materializmi. Sidoqoftë, fotografitë janë përqendruar në aspektet e ndryshme të fabrikave që portretizojnë bukurinë e tij funksionale. Gjatë ditës, tubat dhe strukturat krijojnë modele gjeometrike me linja dhe textures dhe shkalla në objektet e lagura krijon një ajër dinjiteti. Natën, objektet ndryshojnë në një kështjellë misterioze kozmike atë të filmave shkencorë në vitet 80.