Revista Design
Revista Design
Karrocë Djathi Të Ftohtë

Coq

Karrocë Djathi Të Ftohtë Patrick Sarran krijoi karrocën e djathit Coq në vitin 2012. Theudia e këtij artikulli që rrokullis zgjon kureshtjen e darkës, por mos gaboni, kjo është kryesisht një mjet pune. Kjo arrihet me anë të një strukture të stilizuar të ahut të llakuar, të kryesuar nga një rrathë cilindrike me llak të kuq, i cili mund të varet në anën për të zbuluar një asortiment të djathrave të pjekur. Duke përdorur dorezën për të lëvizur karrocën, hapjen e kutisë, rrëshqitjen e bordit për të bërë një hapësirë për pjatë, duke e rrotulluar këtë disk për të prerë pjesë të djathit, kamerieri mund ta zhvillojë procesin në një pjesë të vogël të artit të performancës.

Karrocë E Ftohtë Shkretëtire

Sweet Kit

Karrocë E Ftohtë Shkretëtire Kjo vitrinë e lëvizshme për shërbimin e ëmbëlsirave në restorante është krijuar në vitin 2016 dhe është pjesa më e fundit në rangun K. Dizajni i Sweet-Kit plotëson kërkesën për elegancë, manovrim, vëllim dhe transparencë. Mekanizmi i hapjes bazohet në një unazë që rrotullohet rreth një disku qelqi akrilik. Dy unaza të formuara nga ahu janë gjurmët e rrotullimit, si dhe janë dorezat për hapjen e kutisë së ekranit dhe për lëvizjen e karrocës rreth restorantit. Këto karakteristika të integruara ndihmojnë për të vendosur skenën për shërbim dhe nxjerrin në pah produktet e shfaqura.

Shërbimi I Pijeve Të Nxehta Me Bimë Të Freskëta

Herbal Tea Garden

Shërbimi I Pijeve Të Nxehta Me Bimë Të Freskëta Patrick Sarran krijoi Kopshtin e aajit Bimor si një artikull unik për Landmark Mandarin Oriental të Hong Kongut në vitin 2014. Menaxheri i hotelierisë dëshironte një karrocë mbi të cilën mund të kryente ceremoninë e çajit. Ky dizajn ripërdor kodet e krijuara nga Patrick Sarran në karrocat e tij të Serisë K, duke përfshirë karrocën e djathit KEZA dhe karrocën shumëfunksionale Km31, të ndikuar nga pikturimi i peizazhit kinez.

Karrocë Shampanjë

BOQ

Karrocë Shampanjë BOQ është një karrocë dush akulli për të shërbyer shampanjë në pritjet. Madeshtë bërë nga druri, metali, rrëshira dhe qelqi. Simetria rrethore organizon objektet dhe materialet si pjesë përbërëse e dizajnit. Flautat standarde vendosen në korolla, kokë poshtë, nën një tabaka me rrëshirë të bardhë, të mbrojtur nga pluhuri dhe goditjet. Përbërja, pothuajse me lule, fton të ftuarit të formojnë një rreth për të shijuar pijen e çmuar. Por para së gjithash, është një aksesor i fazës efektive për kamerierin.

Karrocë Shtresore

Kali

Karrocë Shtresore Kjo karrocë hapash është një nga elementët e serisë K të projektuesit për markën QUISO. Madeshtë bërë nga druri i ngurtë i punuar bukur. Dizajni i saj i guximshëm dhe i trashë e bën atë ideal për të shërbyer alkool në tryezën e restorantit. Për sigurinë dhe elegancën e shërbimit, syzet pezullohen nga një jastëk, shishet janë imobilizuar nga një shtresë pa rrëshqitje, rrotat industriale kanë një rrotullim të qetë dhe të heshtur.

Karrocë Shumëfunksionale

Km31

Karrocë Shumëfunksionale Patrick Sarran krijoi Km31 për një spektër të madh të përdorimeve të restoranteve. Pengesa kryesore ishte multifunksionaliteti. Kjo karrocë mund të përdoret vetëm për të shërbyer një tryezë, ose në një rresht me të tjerët për një shuplakë. Dizajneri sajoi një krye të artikuluar të Krionit të montuar në të njëjtën bazë me rrota që ai kishte projektuar për një sërë karrocash si KEZA, dhe më vonë Kvin, Kopshti i aajit Bimor dhe Kali, së bashku quanin serinë K. Ngurtësia e Krion lejoi të zgjidhet një përfundim i plotë dritë, me guximin e kërkuar për një strukturë luksoze.