Revista Design
Revista Design
Objekti I Testimit Të Verës

Grapevine House

Objekti I Testimit Të Verës Shtëpia e Rrushit në formën e një rrushi abstrakt, i cili është pothuajse falas në pritje të vreshtit. Elementi kryesor i tij mbështetës i gjeneruar nga një kolonë e fabrikuar dixhitale paraqet një homazh ndaj një rrënje të vjetër rrushi. Ballina e vazhdueshme e shtëpisë së Rrushit është e hapur në të gjitha drejtimet dhe mundëson përvojën e menjëhershme të peizazhit të vreshtit. Një përmirësim vizual i shijes së të gjitha verërave të testimit duhet të jepet në këtë mënyrë.

Kalendar

Calendar 2014 “Farm”

Kalendar Kompleti artizanal i letrës Farm është i lehtë për tu mbledhur. Asnjë zam apo gërshërë e nevojshme. Mblidhen duke vendosur së bashku pjesë me të njëjtën shenjë. Animaldo kafshë do të jetë një kalendar dy-mujor. Hartimet e cilësisë kanë fuqinë për të modifikuar hapësirën dhe për të transformuar mendjen e përdoruesve të saj. Ata ofrojnë rehati për të parë, mbajtur dhe përdorur. Ata janë të mbushur me butësi dhe një element befasie, duke pasuruar hapësirë. Produktet tona origjinale janë dizajnuar duke përdorur konceptin e Jetës me Dizajn.

Sistemi Multiaxial I Mureve Të Perdeve

GLASSWAVE

Sistemi Multiaxial I Mureve Të Perdeve Sistemi multiaxial i mureve të perdeve GLASSWAVE hap derën për një fleksibilitet më të madh në hartimin e mureve të qelqit për prodhimin në masë. Ky koncept i ri në muret e perdeve bazohet në parimin e mullioneve vertikale me profile cilindrike dhe jo drejtkëndëshe. Kjo qasje përfundimisht inovative do të thotë që mund të krijohen struktura me lidhje multidirekcionale, duke rritur dhjetëfish kombinimet e mundshme gjeometrike në montimin e murit të qelqit. GLASSWAVE është një sistem me ngritje të ulët, i destinuar për tregun e ndërtesave dalluese të tre kateve ose më pak (salla madhështie, sallë ekspozite, atriume etj.)

Dizajni I Brendshëm Me Pakicë

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Dizajni I Brendshëm Me Pakicë Klienti kërkon një dizajn krijues për të përfaqësuar mirë markën. Emri 'Hiveometrik' formohet nga dy fjalë 'koshere' dhe 'gjeometrike', e cila thjesht tregon konceptin kryesor dhe vizualizon modelin. Dizajni është frymëzuar nga produkti i heroit të markës, një vitore elektrike në formë hualli. Paramenduar si një tufë mjalti, tiparet e mureve dhe tavanit në përfundimet e rregullta lidhin pa ndërprerje dhe bashkëveprojnë forma gjeometrike komplekse. Linjat janë delikate dhe të pastra, duke rezultuar në një pamje bashkëkohore të hijshme për të simbolizuar imagjinatën dhe krijimtarinë e pafund.

Koncepti I Arkitekturës Së Korporatës

Pharmacy Gate 4D

Koncepti I Arkitekturës Së Korporatës Koncepti krijues bazohet në kombinimin e përbërësve materialë dhe jomaterial, të cilët së bashku krijojnë një platformë mediatike. Pika qendrore e kësaj platforme karakterizohet nga një tas i madh, si simbol i një gote alkoolike abstrakte, mbi të cilën parashikohet një diagram holografik i një fije lundruese të ADN-së. Ky hologram ADN, i cili në fakt përfaqëson parullën "Një premtim për jetën", rrotullohet ngadalë dhe sugjeron lehtësinë e jetës së një organizmi njerëzor pa simptoma. Hologrami rrotullues i ADN-së, jo vetëm që përfaqëson rrjedhën e jetës, por edhe marrëdhënien midis dritës dhe vetë jetës.

Kalendar

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalendar Jeta Botanike është një kalendar që nxjerr në pah jetën e bukur të bimëve në një fletë të vetme. Hapni fletën dhe vendoseni në bazë për të shijuar një larmi pop-up. Hartimet e cilësisë kanë fuqinë për të modifikuar hapësirën dhe për të transformuar mendjen e përdoruesve të saj. Ata ofrojnë rehati për të parë, mbajtur dhe përdorur. Ata janë të mbushur me butësi dhe një element befasie, duke pasuruar hapësirë. Produktet tona origjinale janë dizajnuar duke përdorur konceptin e Jetës me Dizajn.