Revista Design
Revista Design
Dizajni I Brendshëm I Shtëpisë Për Mysafirë

The MeetNi

Dizajni I Brendshëm I Shtëpisë Për Mysafirë Për sa i përket elementeve të projektimit, nuk synohet të jetë i ndërlikuar ose minimalist. Ajo merr ngjyrën e thjeshtë kineze si bazë, por përdor bojën e teksturuar për të lënë hapësirë bosh, e cila formon konceptimin artistik oriental në përputhje me estetikën moderne. Mobilimet moderne të shtëpisë humaniste dhe dekorimet tradicionale me histori historike duket se janë dialogje antike dhe moderne që rrjedhin në hapësirë, me një bukuri të lashtë të lashtë.

Dizajni I Brendshëm I Hotelit

New Beacon

Dizajni I Brendshëm I Hotelit Hapësira është një enë. Projektuesi infekton emocione dhe elemente hapësinore në të. Duke u kombinuar me karakteristikat e hapësirës Noumenon, Designer përfundon zbritjen nga emocioni në sekuencë përmes rregullimit të rrugës hapësinore, dhe më pas formon një histori të plotë. Emocioni njerëzor natyrisht është i precipituar dhe sublimuar përmes përvojës. Ai përdor teknika moderne për të metaforizuar kulturën e qytetit antik dhe tregon mençurinë estetike për mijëra vjet. Dizajni, si spektator, tregon ngadalë se si një qytet ushqen jetën bashkëkohore njerëzore me kontekstin e tij.

Klinika

Chibanewtown Ladies

Klinika Një element i rëndësishëm i këtij modeli ishte që njerëzit që vinin në spital do të ishin të qetë. Si karakteristikë e hapësirës, Përveç dhomës së infermierisë, është vendosur një banak si kuzhina në ishull, në mënyrë që ata të bëjnë qumësht për fëmijën në dhomën e pritjes. Zona e fëmijëve, e cila është në qendër të hapësirës, është një simbol i hapësirës dhe ata mund të shikojnë fëmijë nga kudo. Sofra e vendosur në mur ka një lartësi që e bën më të lehtë një grua shtatzënë të ulet, këndi i pasmë është rregulluar, dhe fortësia e jastëkut është rregulluar në mënyrë që të mos jetë shumë e butë.

Restorant

Jiao Tang

Restorant Projekti është një restorant hotpot, i vendosur në Chengdu, Kinë. Frymëzimi i dizajnit buron nga bashkëjetesa harmonike midis njeriut dhe natyrës në Neptun. Restoranti është i organizuar me shtatë tema të projektimit për të ilustruar histori mbi Neptun. Konceptet e filmit dhe televizionit, artit, shkencës dhe teknologjisë, modelimi origjinal dekorativ i mobiljeve, llambave, sendeve të tavolinës, etj., Ofrojnë përvojë dramatike gjithëpërfshirëse për vizitorët. Kolokimi i materialit dhe ngjyrimi i kundërta krijojnë atmosferë hapësinore. Arti i instalimit mekanik zbatohet për të rritur ndërveprimin në hapësirë dhe përvojën e konsumatorit.

Sallë Pritjeje

BeantoBar

Sallë Pritjeje Një element i rëndësishëm i këtij modeli ishte të nxirrte tërheqjen e materialeve të përdorura. Materiali kryesor i përdorur ishte kedri perëndimor i kuq, i cili përdoret gjithashtu në dyqanin e tyre të parë në Japoni. Si një mënyrë për të treguar materialin, Riki Watanabe grumbulloi një model mozaiku duke grumbulluar copa një nga një si një parket, duke përdorur thelbin e materialeve me ngjyra të pabarabarta. Megjithë përdorimin e të njëjtave materiale, duke i prerë ato, Riki Watanabe ishte me sukses të ndryshonte shprehjet në varësi të këndeve të shikimit.

Unaza

Wishing Well

Unaza Pasi vizitoi një kopsht të trëndafilit në ëndrrat e saj, Tippy erdhi tek një dëshirë e rrethuar nga trëndafila. Atje, ajo shikoi në pus dhe pa reflektimin e yjeve të natës dhe i bëri një dëshirë. Yjet e natës përfaqësohen nga diamantet, dhe rubin simbolizon pasionin e saj më të thellë, ëndrrat dhe shpresat që ajo bëri në dëshirën e duhur. Ky dizajn përmban një prerje me porosi të trëndafilit, gjashtëkëndësh rubin të vendosur në 14K ari të ngurtë. Gjethet e vogla janë gdhendur për të treguar strukturën e gjetheve natyrore. Banda e unazës mbështet pjesën e sipërme të sheshtë dhe kthesat e brendshme paksa. Madhësitë e unazës duhet të llogariten matematikisht.