Revista Design
Revista Design
Lavaman

Serel Wave

Lavaman Lavatrice SEREL Wave zë vendin e saj në banjë moderne me linjat e saj nominuese, zgjidhje funksionale dhe cilësi mbresëlënëse. SEREL lavatrice me valë; ndërsa ndryshon perceptimin aktual të lavazrit të dyfishtë me formën e tij unike të tasit, ai gjithashtu përfshin përdorimin e të rriturve dhe fëmijës së bashku me formën e tij estetike. Përveç përdorimit si legen për fëmijë, ai siguron funksion për abdesin dhe pastrimin e këpucëve i cili është në përdorim në kulturën islamike. Qasja e përgjithshme në hartimin e lavamanit është modernizmi dhe funksionalizmi. Kjo qasje ndikon në mënyrë kaq të rëndësishme në modelimin.

Grupi I Banjës

LOTUS

Grupi I Banjës Reflektimi në banjot e Lotus Lule… Banja e Lotusit është zbatuar duke marrë frymëzim nga forma e gjetheve të luleve Lotus Zhou Dunyi i cili mëson filozofinë e Confucius tha: “Më pëlqen lulja Lotus pasi rritet në baltë dhe nuk ndizet kurrë”, në ligjërimin e tij. Gjethet e Lotusit janë repektues të papastërtisë siç thuhet këtu. Struktura e gjetheve të luleve Lotus është imituar në prodhimin e serisë

Ndriçimi I Brendshëm

Jordan Apotheke

Ndriçimi I Brendshëm Mbështetja e arkitekturës ekspresive të brendësisë së farmacisë, ndriçuesit funksionale janë pamenduese në pamjen e tyre, duke tërhequr vëmendjen për efektin e tyre të dritës në vend të modelit të tyre të ndeshjeve. Ndriçuesit për ndriçimin bazë janë ose të integruara në ndriçuesit varëse që gjurmojnë formën e mobiljeve ose janë montuar në anët e tavanit të pezulluar, duke e mbajtur atë sa më të lirë nga rrezet e dritës që është e mundur. Kështu që, përdoruesit mund të përqëndrohen në gjurmët e dritës që çojnë nëpër farmaci, të përbërë nga pllaka me dritë RGB-LED që përputhen me ngjyrën e sporteleve me dritë dinamike, gjithashtu

Ajo Është Një Tigan Wc Muri

SEREL Purity

Ajo Është Një Tigan Wc Muri Ndërsa tasi i tualetit i Pastërtisë hyn në mbizotërimin e tranzicioneve të buta, ai gjithashtu lë fllad të thjeshtë dhe minimal në mjedis. Jo vetëm që prek përdoruesin e tij me estetikën e tij, por gjithashtu takohet me pastërti dhe pafajësi dhe respekton natyrën. Qasja e përgjithshme në modelin e vendosur për mbulesën e sediljeve, vendosja e mekanizmave për lehtësimin e çmontimit, mekanizëm i bllokimit të sediljeve të tualeteve është butonat e kontrollit të funksionit që duhet të futen në pjesën e brendshme të grupit të kapakut. Butonat të cilët kontaktohen nga përdoruesi vendosen në zonat të cilat janë më të vështirat për t'u ndotur, kështu që kjo siguron një avantazh shtesë në lidhje me higjenën.

Grupi I Banjës

FRACTURE

Grupi I Banjës Stili unik i pajisjeve sanitare qeramike, dizenjimi i jashtëzakonshëm i linjave të qelqit të thyerjeve Komente Deconstructivism… Frakturë Shkëputje e integritetit të përbërësve të strukturës, lojërave në sipërfaqe, për të bërë elemente gjeometrike të projektimit, si eksterierë të produkteve dhe lëvizjen e stilit dekonstruktivist bazuar në seritë si një shembull i Fracture Bien’s hasur në një nga serialet më të shquar.

Dollap I Vendosur Për Darkë

Baan

Dollap I Vendosur Për Darkë "baan" është një lloj dollapi i cili është krijuar posaçërisht me qëllim të përdorimit të darkës. Appearanceshtë pamja unike dhe forca është tregim që lidhet nga funksioni. Ekzistojnë disa karakteristika dalluese të sistemeve të kabineteve. Funksionet dhe veçoritë e ndryshme të dollapit që ndahen me histori siç janë futja e takëmit dhe Kutia e indeve përfaqësohen nga oxhaku dhe oxhaku. Për më tepër, syzet e verës përfaqësohen nga llambadari dhe rafti i pjatave simbolizohet nga shkallët. Ekzistojnë katër përbërës kryesorë të shtëpisë ku idetë narrative.