Revista Design
Revista Design
Unaza

Arch

Unaza Dizajneri merr frymëzim nga forma e strukturave të harkut dhe ylberit. Dy motive - një formë harku dhe një formë rënieje, kombinohen për të krijuar një formë të vetme 3 dimensionale. Duke kombinuar linja dhe forma minimale dhe duke përdorur motive të thjeshta dhe të zakonshme, rezultati është një unazë e thjeshtë dhe elegante që bëhet e guximshme dhe lozonjare duke siguruar hapësirë për energji dhe ritëm që të rrjedhë. Nga kënde të ndryshme ndryshon forma e unazës - forma e rënies shikohet nga këndi i përparmë, forma e harkut shikohet nga këndi anësor, dhe një kryq shikohet nga këndi i sipërm. Kjo siguron stimulim për veshësin.

Unaza

Touch

Unaza Me një gjest të thjeshtë, një veprim me prekje përcjell emocione të pasura. Përmes unazës Touch, projektuesi synon të përcjellë këtë ndjenjë të ngrohtë dhe pa formë me metal të ftohtë dhe të fortë. 2 kthesa janë bashkuar për të formuar një unazë që sugjeron 2 persona të mbajnë duart. Unaza ndryshon aspektin e saj kur pozicioni i saj rrotullohet në gisht dhe shikohet nga kënde të ndryshme. Kur pjesët e lidhura pozicionohen midis gishtërinjve, unaza shfaqet ose e verdhë ose e bardhë. Kur pjesët e lidhur janë pozicionuar në gisht, ju mund të shijoni të dy ngjyrën e verdhë dhe të bardhë së bashku.

Hapësirat E Zakonshme Të Brendshme

Highpark Suites

Hapësirat E Zakonshme Të Brendshme Zonat e zakonshme të Highpark Suites eksplorojnë integrimin e thjeshtë të stileve të jetesës urbane Gen-Y me jetesën jeshile, biznesin, kohën e lirë dhe komunitetin. Nga lobet me faktorë deri tek gjykatat skulpturore të qiellit, sallat e funksioneve dhe dhomat e takimeve marramendëse këto zona të përshtatshme janë të dizajnuara që banorët të përdorin si një shtrirje të shtëpive të tyre. Frymëzuar nga jetesa në ambiente të mbyllura në natyrë, fleksibiliteti, momentet interaktive dhe një gamë e ngjyrave dhe teksteve urbane, MIL Design shtyu kufijtë për të krijuar një komunitet unik, të qëndrueshëm dhe holistik, ku çdo hapësirë ka në mendje banorët dhe mjedisin tropikal

Librari, Qendra Tregtare

Jiuwu Culture City , Shenyang

Librari, Qendra Tregtare Jato Design kishte për detyrë të shndërronte një librari tradicionale në një hapësirë dinamike, me shumë përdorime - të ishte jo vetëm një qendër tregtare, por edhe një qendër kulturore për ngjarje të frymëzuara nga librat dhe më shumë. Centrepice është hapësira "hero" ku vizitorët lëvizin në një mjedis të veshur me ton më të lehtë të përmirësuar me dizajne dramatike. Kukakët në formë fanar varen nga tavani ndërsa shkallët shërbejnë si hapësira komunale që inkurajojnë vizitorët të zgjaten dhe të lexojnë ndërsa ulen në hapa.

Posteri

CELLS

Posteri Më 19 korrik 2017, PIY ndërtoi një ndërtesë të vogël në Melburn, Australi. Shtë një kështjellë e vogël e mbledhur nga 761 përbërës, dhe ata e quajtën atë & quot; Qelizat & quot ;. Nyjet janë të dizajnuara si tenoni me fije të drejtuar me dorë dhe tenoni i drejtë, i cili është përmbledhur si & quot; East Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Do të gjeni produktet e tyre, duke përfshirë rafte të ndryshueshëm, rafte studimi dhe këpucë, etj., Të gjitha këto janë shkatërruar dhe ri-bashkuar në një organizëm. Dhe atëherë, ju do të ndjeni dëshirën e tyre për t'u rritur lirshëm.

Dizajni I Brendshëm I Hotelit

Stories Container

Dizajni I Brendshëm I Hotelit Enë transporton ngarkesa në vende. Hoteli ofron vende pushimi për udhëtarët. Një vend pushimi i përkohshëm është ajo që kanë të përbashkët. Kjo është arsyeja pse përdorni "enën" si koncept hoteli. Hoteli nuk është vetëm një vend pushimi, por edhe një hapësirë me personalitet. Do dhomë ka shprehjen dhe personalitetin e vet. Prandaj krijoni tetë suita të ndryshme si më poshtë: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Udhëtimi dhe Ballerina. Shtëpia e qëndrueshme nuk është vetëm një vend pushimi, por edhe një stacion furnizimi për shpirtin tuaj.