Revista Design
Revista Design
Identiteti I Markës

Pride

Identiteti I Markës Për të krijuar modelin e markës Krenari, ekipi përdori studimin e audiencës së synuar në disa mënyra. Kur ekipi bëri hartimin e logos dhe identitetit të korporatës, ajo mori parasysh rregullat e psiko-gjeometrisë - ndikimin e formave gjeometrike në llojet e caktuara psiko-njerëzore dhe zgjedhjen e tyre. Gjithashtu, modelimi duhet të ketë shkaktuar emocione të caktuara në audiencë. Për të arritur rezultatin e dëshiruar, ekipi përdori rregullat e efektit të ngjyrës në një person. në përgjithësi, rezultati ka ndikuar në hartimin e të gjitha produkteve të kompanisë.

Dizajni Ui

Moulin Rouge

Dizajni Ui Ky projekt është krijuar për njerëzit që duan të dekorojnë celularin e tyre me temë Moulin Rouge edhe pse ata kurrë nuk e kanë vizituar në Moulin Rouge në Paris. Qëllimi kryesor është të ofrojmë një përvojë të përmirësuar dixhitale dhe të gjithë faktorët e projektimit janë të vizualizojnë gjendjen shpirtërore të Moulin Rouge. Konsumatorët mund të rregullojnë paraprakisht projektimin dhe ikonat në të preferuarat e tyre me një trokitje të lehtë në ekran.

Paketimi I Kozmetikës

Clive

Paketimi I Kozmetikës Koncepti i paketimit të kozmetikës Clive lindi të ishte i ndryshëm. Jonathan nuk donte thjesht të krijonte një markë tjetër të kozmetikës me produkte të zakonshëm. I vendosur për të eksploruar më shumë ndjeshmëri dhe pak më shumë sesa beson në drejtim të kujdesit personal, ai adreson një qëllim kryesor. Ekuilibri midis trupit dhe mendjes. Me dizajnin e frymëzuar nga Havaja, kombinimi i gjetheve tropikale, tonaliteti i detit dhe përvoja prekëse e paketave sigurojnë ndjesinë e relaksimit dhe paqes. Ky kombinim bën të mundur sjelljen e përvojës së këtij vendi në dizajn.

Libri Koncept Dhe Posteri

PLANTS TRADE

Libri Koncept Dhe Posteri TREGTI I BIMVE është një seri e një forme inovative dhe artistike të mostrave botanike, e cila u krijua për të ndërtuar një marrëdhënie më të mirë midis njerëzve dhe natyrës sesa materialeve edukative. Libri Koncept i Tregtisë së Bimëve ishte përgatitur për t'ju ndihmuar të kuptoni këtë produkt krijues. Libri, i hartuar në saktësi në të njëjtën madhësi si produkti, përmban jo vetëm foto të natyrës, por grafikë unike të frymëzuara nga mençuria e natyrës. Më interesante, grafikat janë shtypur me kujdes nga shkronja letre, në mënyrë që çdo imazh të ndryshojë në ngjyrë ose strukturë, ashtu si bimët natyrore.

Posteri

Cells

Posteri Më 19 korrik 2017, PIY ndërtoi një ndërtesë të vogël në Melburn, Australi. Shtë një kështjellë e vogël e mbledhur nga 761 përbërës, dhe ata e quajtën atë & quot; Qelizat & quot ;. Nyjet janë të dizajnuara si tenoni me fije të drejtuar me dorë dhe tenoni i drejtë, i cili është përmbledhur si & quot; East Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Do të gjeni produktet e tyre, duke përfshirë rafte të ndryshueshëm, rafte studimi dhe këpucë, etj., Të gjitha këto janë shkatërruar dhe ri-bashkuar në një organizëm. Dhe atëherë, ju do të ndjeni dëshirën e tyre për t'u rritur lirshëm.

Paketa Për Çaj

Seven Tea House

Paketa Për Çaj Tea Hall Brand, duke marrë imazhin e derdhjes dhe shpërndarjes së çajit lirshëm dhe në kohën e lirë, koncepti i procesit të krijimit të çajit, i fortë apo i dobët, duke u shndërruar në mënyrë të paparashikueshme, si elementi i pikturimit të çajit gjatë shijimit të çajit. Sharmi i rastësishëm i marrjes së çajit si bojë dhe përdorimi i gishtit si stilolaps, duke skicuar mendjen e shtrirë të familjes së sallës së çajit, e gjallë me peizazhin. Dizajni origjinal i paketës përcjell atmosferë komode, duke shprehur kohën e këndshme të jetesës me çaj.