Revista Design
Revista Design
Paketimi

Oink

Paketimi Për të siguruar shikueshmërinë e tregut të klientit, u zgjodh një pamje dhe ndjesi e gjallë. Kjo qasje simbolizon të gjitha cilësitë e markës, origjinale, të shijshme, tradicionale dhe lokale. Qëllimi kryesor i përdorimit të paketimit të produkteve të reja ishte t'u prezantonte klientëve historinë e mbarështimit të derrave të zinj dhe prodhimit të shijeve tradicionale të mishit të cilësisë më të lartë. Një grup ilustrimesh u krijuan në teknikën e linocut të cilat shfaqin mjeshtëri. Vetë ilustrimet paraqesin autenticitet dhe e nxisin klientin të mendojë për produktet Oink, shijen dhe strukturën e tyre.

Transportuesi I Kafshëve Shtëpiake

Pawspal

Transportuesi I Kafshëve Shtëpiake Transportuesi Pawspal Pet do të kursejë energjinë dhe do të ndihmojë pronarin e kafshës shtëpiake të dorëzojë shpejt. Për konceptin e dizajnit Pawspal transportues kafshësh të frymëzuar nga Space Shuttle, të cilat mund t'i çojnë kafshët e tyre të bukura kudo që dëshirojnë. Dhe nëse kanë një kafshë më shumë, ata mund të vendosin një tjetër në krye dhe të bashkojnë rrotat në fund për të tërhequr transportuesit. Përveç kësaj, Pawspal ka projektuar me ventilator të brendshëm të ventilimit për të rehatshëm për kafshët shtëpiake dhe për ta karikuar lehtë me USB C.

Zyra

Ice Cave

Zyra Ice Cave është një showroom për një klient që kishte nevojë për një hapësirë me cilësi unike. Ndërkohë, i aftë për të shfaqur veti të ndryshme të Projektit të Syrit të Teheranit. Sipas funksionit të projektit, një atmosferë tërheqëse por neutrale për të treguar objektet dhe ngjarjet sipas nevojës. Përdorimi i logjikës minimale të sipërfaqes ishte ideja e projektimit. Një sipërfaqe rrjetë e integruar shtrihet në të gjithë hapësirën. Hapësira e nevojshme për përdorime të ndryshme formohet në bazë të forcave të huaja në drejtimin lart e poshtë të ushtruara në sipërfaqe. Për fabrikim, kjo sipërfaqe është ndarë në 329 panele.

Dyqani Me Pakicë

Atelier Intimo Flagship

Dyqani Me Pakicë Bota jonë është goditur nga një virus i paprecedentë në vitin 2020. Flamurtari i parë i Atelier Intimo i projektuar nga O dhe O Studio është frymëzuar nga koncepti i Rilindjes së Tokës së Djegur, duke nënkuptuar integrimin e fuqisë shëruese të natyrës që i jep njerëzimit shpresë të re. Ndërkohë që është krijuar një hapësirë dramatike që lejon vizitorët të kalojnë momente duke imagjinuar dhe fantazuar në një kohë dhe hapësirë të tillë, një seri instalimesh arti krijohen gjithashtu për të demonstruar plotësisht karakteristikat e vërteta të markës. Flagship nuk është një hapësirë e zakonshme e shitjes me pakicë, është skena performuese e Atelier Intimo.

Kutia E Atleteve

BSTN Raffle

Kutia E Atleteve Detyra ishte të dizenjonte dhe prodhonte një figurë veprimi për një këpucë Nike. Meqenëse kjo këpucë kombinon një dizajn të bardhë prej lëkure gjarpri me elementë të gjelbër të ndezur, ishte e qartë se figura e veprimit do të ishte një kontortionist. Projektuesit skicuan dhe optimizuan figurën në një kohë shumë të shkurtër si një figurë aksioni në stilin e heronjve të njohur të aksionit. Më pas ata projektuan një komik të vogël me një histori dhe e prodhuan këtë figurë në printim 3D me paketim të cilësisë së lartë.

Mbështetje Për Fushatën Dhe Shitjet

Target

Mbështetje Për Fushatën Dhe Shitjet Në vitin 2020, Brainartist nis një fushatë ndër-mediale për klientin Steitz Secura për të fituar klientë të rinj: me një mesazh shumë të individualizuar si një fushatë posteri e synuar sa më afër portave të klientëve të mundshëm dhe një postim të individualizuar me këpucët përkatëse nga koleksioni aktual. Marrësi merr homologun që përputhet kur ai ose ajo bën një takim me forcën e shitjes. Qëllimi i fushatës ishte të vinte në skenë Steitz Secura dhe kompaninë "matching" si një çift perfekt. Brainartist zhvilloi fushatën e plotë shumë të suksesshme.