Revista Design
Revista Design
Sallë Pritjeje

BeantoBar

Sallë Pritjeje Një element i rëndësishëm i këtij modeli ishte të nxirrte tërheqjen e materialeve të përdorura. Materiali kryesor i përdorur ishte kedri perëndimor i kuq, i cili përdoret gjithashtu në dyqanin e tyre të parë në Japoni. Si një mënyrë për të treguar materialin, Riki Watanabe grumbulloi një model mozaiku duke grumbulluar copa një nga një si një parket, duke përdorur thelbin e materialeve me ngjyra të pabarabarta. Megjithë përdorimin e të njëjtave materiale, duke i prerë ato, Riki Watanabe ishte me sukses të ndryshonte shprehjet në varësi të këndeve të shikimit.

Unaza

Wishing Well

Unaza Pasi vizitoi një kopsht të trëndafilit në ëndrrat e saj, Tippy erdhi tek një dëshirë e rrethuar nga trëndafila. Atje, ajo shikoi në pus dhe pa reflektimin e yjeve të natës dhe i bëri një dëshirë. Yjet e natës përfaqësohen nga diamantet, dhe rubin simbolizon pasionin e saj më të thellë, ëndrrat dhe shpresat që ajo bëri në dëshirën e duhur. Ky dizajn përmban një prerje me porosi të trëndafilit, gjashtëkëndësh rubin të vendosur në 14K ari të ngurtë. Gjethet e vogla janë gdhendur për të treguar strukturën e gjetheve natyrore. Banda e unazës mbështet pjesën e sipërme të sheshtë dhe kthesat e brendshme paksa. Madhësitë e unazës duhet të llogariten matematikisht.

Restorant

Nanjing Fishing Port

Restorant Projekti është një restorant i konvertuar me tre kate në Nanjing, mbulon rreth 2,000 sqm. Përveç ushqimit dhe takimeve, kultura e çajit dhe kultura e verës janë në dispozicion. Dekori lidh së bashku një ndjenjë të gjallë të re kineze nga tavani në paraqitjen e gurit në dysheme. Tavani është zbukuruar me kllapa dhe çati të lashta kineze. Ajo formon elementin kryesor të projektimit në tavan. Materialet si rimeso druri, çeliku i pandryshkshëm dhe piktura që nënkupton se ndjehen të reja kineze janë të përziera së bashku për të krijuar një hapësirë të re të ndjehen kineze.

Helmeta E Biçikletave

Voronoi

Helmeta E Biçikletave Përkrenarja është frymëzuar nga struktura 3D Voronoi e cila është shpërndarë gjerësisht në Nature. Me një kombinim të teknikës parametrike dhe bionikëve, përkrenarja e biçikletave ka një sistem mekanik të jashtëm në përmirësim. Differentshtë e ndryshme nga struktura tradicionale e mbrojtjes së thekës në sistemin mekanik 3D të saj të pakonkurueshëm bionik. Kur goditet nga një forcë e jashtme, kjo strukturë tregon një stabilitet më të mirë. Në ekuilibrin e dritës dhe sigurisë, përkrenarja synon t'u sigurojë njerëzve përkrenare për mbrojtje personale më të rehatshme, më në modë dhe më të sigurt.

Ngrënia Dhe Puna

Eatime Space

Ngrënia Dhe Puna Të gjithë njerëzit kanë të drejtë të lidhen me kohën dhe kujtesën. Fjala Eatime tingëllon si koha në kinezisht. Hapësira e ngrënies ofron vende për të inkurajuar njerëzit të hanë, të punojnë dhe të kujtojnë në paqe. Koncepti i kohës ndërvepron nga afër me punëtorinë, e cila ka dëshmuar ndryshime me kalimin e kohës. Bazuar në stilin e punëtorisë, dizajni përfshin strukturën e industrisë dhe mjedisin si elementë themelorë për ndërtimin e hapësirës. Eatime paguan homazhe për formën më të pastër të dizajnit duke përzier hollësisht elementët që i japin hua vetes dekor të papërpunuar dhe të përfunduar.

Arti Fotografik

Forgotten Paris

Arti Fotografik Parisi i harruar janë fotografi bardh e zi të nëntokës së vjetër të kryeqytetit francez. Ky model është një repertor i vendeve që pak njerëz i dinë sepse janë të paligjshëm dhe të vështirë për t'u përdorur. Matthieu Bouvier ka eksploruar këto vende të rrezikshme për dhjetë vjet për të zbuluar këtë të kaluar të harruar.