Revista Design
Revista Design
Lavaman

Thalia

Lavaman Larja e lavamanit duket si një bud i gatshëm për lulëzim dhe mbushje: është aq lulëzim saqë u bë nga një bashkim i aftë i larkut dhe lisit të drurit të ngurtë, një thelb në pjesën e sipërme dhe tjetri në pjesën e poshtme. Një ndeshje e fortë dhe e sigurt, duke siguruar një prekje të veçantë elegance dhe gjallëri ngjyrash me një ndërthurje të gëzueshme të kokrrizave me ngjyrime gjithmonë të ndryshme që prodhojnë lavaman unik. Bukuria e këtij objekti karakterizohet nga asimetria dhe harmonia e saj nga takimi i formave të ndryshme dhe thelbi i drurit.

Selia

Nippo Junction

Selia Zyra Qendrore e Nippo është e ndërtuar mbi një kryqëzim shumëplanësh të infrastrukturës urbane, një autostradë dhe një park. Nippo është një kompani udhëheqëse në ndërtimin e rrugëve. Ata përcaktojnë Michi, që do të thotë "rrugë" në japonisht, si bazë e konceptit të tyre të projektimit si "ajo që lidh një larmi komponentësh". Michi lidh ndërtesën me kontekstin urbanistik dhe gjithashtu lidh hapësirat individuale të punës me njëra-tjetrën. Michi u përmirësua për të krijuar lidhje krijuese dhe për të realizuar Junction Place një vend pune unik të mundshëm vetëm këtu në Nippo.

Shtëpi Private

Bbq Area

Shtëpi Private Projekti i zonës bbq është një hapësirë që lejon gatimin jashtë dhe bashkimin e familjes. Në Kili zona bbq zakonisht ndodhet larg shtëpisë megjithatë në këtë projekt ajo është pjesë e shtëpisë duke e bashkuar atë me kopshtin duke përdorur dritare të mëdha me shkëlqim të palosshëm që lejojnë magjinë e hapësirës së kopshtit të rrjedhë në shtëpi. Katër hapësirat, natyra, pishina, ngrënia dhe gatimi janë të bashkuara në një dizajn unik.

Recetat Digjitale Të Mediave Sociale

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Recetat Digjitale Të Mediave Sociale Solutions Food Unilever e ngarkuan banorin Chef Heidi Heckmann (Chef Rajonal i Klientit, Cape Town) të krijojë 11 receta unike të Blends Spice duke përdorur Range Spice Range. Si pjesë e fushatës "Udhëtimi ynë, zbulimi juaj", ideja ishte të krijoni imazhe dhe modele unike duke përdorur këto përbërës për një fushatë argëtuese në Facebook. Weekdo javë Spice Blends unike e Chef Heidi postohej si Postime në Canvas të pasura me media. Secila prej këtyre recetave është gjithashtu e disponueshme për shkarkim iPad në UFS.com.

Sistemi I Ndriçimit Dhe Zërit

Luminous

Sistemi I Ndriçimit Dhe Zërit Ndriçues i projektuar për të ofruar zgjidhje ergonomike të ndriçimit dhe sistemit të shëndoshë rrethuese në një produkt të vetëm. Ajo ka për qëllim të krijojë emocione që përdoruesit dëshirojnë të ndiejnë dhe të përdorin një kombinim të tingullit dhe dritës për të arritur këtë qëllim. Sistemi i tingullit zhvillohet në bazë të reflektimit të tingullit dhe simulon tingullin rrethues 3D në dhomë pa nevojën për instalime elektrike dhe instalimin e shumë folësve rreth vendit. Si dritë varëse, Shkëlqimi krijon ndriçim të drejtpërdrejtë dhe indirekt. Ky sistem ndriçimi siguron një dritë të butë, uniforme dhe me kontrast të ulët që parandalon shkëlqimin dhe problemet e shikimit.

Biçikleta Elektrike

Ozoa

Biçikleta Elektrike Biçikleta elektrike OZOa përmban një kornizë me një formë të veçantë 'Z'. Korniza formon një vijë të pathyer që lidh elementet kryesore funksionale të automjetit, të tilla si rrota, drejtues, sedilje dhe pedale. Forma 'Z' është e orientuar në atë mënyrë që struktura e saj të sigurojë një pezullim natyror të brendshëm të ndërtuar. Ekonomia e peshës sigurohet nga përdorimi i profileve të aluminit në të gjitha pjesët. Një bateri e jonit litium i heqshëm, i rimbushshëm, është i integruar në kornizë.

Designer i ditës

Dizajnerët, artistët dhe arkitektët më të mirë në botë.

Dizajni i mirë meriton njohje të madhe. Do ditë, ne jemi të kënaqur të paraqesin dizajnerë të mahnitshëm të cilët krijojnë dizajne origjinale dhe inovative, arkitekturë të mahnitshme, modë elegant dhe grafikë krijuese. Sot, ne po ju paraqesim një nga projektuesit më të mëdhenj në botë. Kontrolloni një portofol të projektimit fitues të çmimeve sot dhe merrni frymëzimin tuaj të përditshëm të projektimit.