Revista Design
Revista Design
Mbledhja E Kozmetikës

Woman Flower

Mbledhja E Kozmetikës Kjo koleksion është frymëzuar nga stilet e ekzagjeruara të veshjeve të zonjave evropiane mesjetare dhe format e pamjes së syve të shpendëve. Dizajneri nxori format e të dyve dhe i përdori ato si prototipe krijuese dhe të kombinuara me dizajnin e produktit për të formuar një formë unike dhe sensin e modës, duke treguar një formë të pasur dhe dinamike.

Hartimi I Librit

Josef Koudelka Gypsies

Hartimi I Librit Josef Kudelka, një fotograf me famë botërore, ka mbajtur ekspozitat e tij të fotografive në shumë vende të botës. Pas një pritjeje të gjatë, një ekspozitë Kudelka me temë cigane u mbajt më në fund në Kore dhe libri i tij me fotografi u bë. Ndërsa ishte ekspozita e parë në Kore, kishte një kërkesë të autorit që ai dëshironte të bënte një libër në mënyrë që të ndjehej Kore. Hangeul dhe Hanok janë letra dhe arkitekturë Koreane që përfaqësojnë Korenë. Teksti i referohet mendjes dhe arkitektura nënkupton formën. Të frymëzuar nga këta dy elementë, donin të hartonin një mënyrë për të shprehur karakteristikat e Koresë.

Arti Publik

Flow With The Sprit Of Water

Arti Publik Shpesh mjediset e komunitetit ndoten nga disonancat ndër- dhe brenda-personale të banorëve të tyre që rezulton në kaos të dukshëm dhe të padukshëm në rrethinë. Efekti i pavetëdijshëm i këtij çrregullimi është që banorët regresohen në shqetësim. Kjo agjitacion i zakonshëm dhe ciklik ndikon në trup, mendje dhe shpirt. Skulpturat udhëzojnë, dhëndrin, pastrojnë dhe forcojnë "chi" pozitive të një hapësire, duke u përqëndruar në rezultate të këndshme dhe paqësore. Me një zhvendosje delikate në mjedisin e tyre, publiku udhëzohet drejt një ekuilibri midis realiteteve të tyre të brendshme dhe të jashtme.

Dizajni I Markës

Queen

Dizajni I Markës Dizajni i zgjeruar bazohet në konceptin e mbretëreshës dhe tabelës së shahut. Me dy ngjyrat e zeza dhe ari, dizajni është që të përçojë sensin e klasit të lartë dhe të riformuloni imazhin vizual. Përveç vijave metalike dhe arit të përdorura në vetë produktin, elementi i skenës është ndërtuar për të vendosur përshtypjen e luftës së shahut, dhe ne përdorim koordinimin e ndriçimit skenik për të krijuar tym dhe dritë të luftës.

Skulptura

Atgbeyond

Skulptura Xi'an ndodhet në vendin e fillimit të Rrugës së Mëndafshit të Madh. Në procesin kërkimor krijues të artit, ato ndërthurin natyrën moderne të markës së hotelit Xi'an W, historinë dhe kulturën speciale të Xi'an dhe historitë e mrekullueshme të artit të dinastisë Tang. Pop i kombinuar me artin e mbishkrimeve bëhet shprehja artistike e hotelit W që pati një ndikim të thellë.

Ybr Një Rimbursim I Portit

Hak Hi Kong

Ybr Një Rimbursim I Portit Propozimi përdor tre koncepte për të rindërtuar sistemin CI për Portin e Peshkimit Yong-An. E para është një logo e re që krijon me materiale specifike vizuale të nxjerra nga karakteristikat kulturore të komunitetit Hakka. Hapi tjetër është një ri-studim i përvojës argëtuese, pastaj krijoni dy karaktere nuskë që përfaqësojnë dhe lërini të paraqiten në atraksione të reja për udhëzimin e turistëve në port. Së fundmi, duke planifikuar nëntë spote brenda, përreth me aktivitete argëtuese dhe kuzhina të shijshme.

Designer i ditës

Dizajnerët, artistët dhe arkitektët më të mirë në botë.

Dizajni i mirë meriton njohje të madhe. Do ditë, ne jemi të kënaqur të paraqesin dizajnerë të mahnitshëm të cilët krijojnë dizajne origjinale dhe inovative, arkitekturë të mahnitshme, modë elegant dhe grafikë krijuese. Sot, ne po ju paraqesim një nga projektuesit më të mëdhenj në botë. Kontrolloni një portofol të projektimit fitues të çmimeve sot dhe merrni frymëzimin tuaj të përditshëm të projektimit.