Revista Design
Revista Design
Kuti E Përkushtuar Në Mënyrë Të Përkushtuar Të Rritet

Bloom

Kuti E Përkushtuar Në Mënyrë Të Përkushtuar Të Rritet Lulëzimi është një kuti e përkushtuar në rritje e lezetshme që vepron si një mobilje elegant në shtëpi. Ajo siguron kushte perfekte të rritjes për succulents. Qëllimi kryesor i produktit është plotësimi i dëshirës dhe ushqimit për të cilët jetojnë në zona urbane me më pak akses në mjedis të gjelbër. Jeta urbane vjen me shumë sfida në jetën e përditshme. Kjo i bën njerëzit të injorojnë natyrën e tyre. Bloom synon të jetë ura midis konsumatorëve dhe dëshirave të tyre natyrore. Produkti nuk është i automatizuar, ai synon të ndihmojë konsumatorin. Mbështetja e aplikacionit do t'i lejojë përdoruesit të ndërmarrin veprime me bimët e tyre që do t'u lejojnë atyre të ushqehen.

Kapela

Coast Whale

Kapela Forma bionike e balenave u bë gjuha e kësaj kapeleje. Një balenë e bllokuar në brigjet e Islandës. Një person mund të hyjë në trupin e tij përmes një fishtie të ulët dhe të provojë perspektivën e një balene duke parë oqeanin ku është më e lehtë për njerëzit të reflektojnë në neglizhencën e degradimit të mjedisit. Struktura mbështetëse bie në plazh për të siguruar dëmtime minimale në mjedisin natyror. Materialet natyrore dhe miqësore me mjedisin e bëjnë këtë projekt një destinacion turistik që kërkon mbrojtje të mjedisit.

Goma Transformuese

T Razr

Goma Transformuese Në të ardhmen e afërt, lulëzimi i zhvillimit të transportit elektrik është në derë. Si prodhues i pjesëve të makinave, Maxxis vazhdon të mendojë se si mund të hartojë një sistem të realizueshëm të zgjuar që mund të marrë pjesë në këtë prirje dhe madje të ndihmojë në përshpejtimin e tij. T Razr është një gomë e zgjuar e zhvilluar për nevojën. Sensorët e saj të integruar zbulojnë në mënyrë aktive kushte të ndryshme të drejtimit dhe sigurojnë sinjale aktive për të shndërruar gomën. Triget e zmadhuara shtrihen dhe ndryshojnë zonën e kontaktit në përgjigje të sinjalit, prandaj përmirësojnë punën e tërheqjes.

Prodhuesi I Çajit

Grundig Serenity

Prodhuesi I Çajit Serenity është një prodhues bashkëkohor i çajit që përqendrohet në përvojën e gëzueshme të përdoruesit. Projekti kryesisht përqendrohet në elementët estetikë dhe përvojën e përdoruesit pasi qëllimi kryesor sugjeron që produkti të jetë i ndryshëm nga produktet ekzistuese. Dock i krijuesit të çajit është më i vogël se trupi i cili lejon produktin të shikojë në tokë që sjell identitet unik. Trupi i lakuar pak i kombinuar me sipërfaqe me feta gjithashtu mbështet identitetin unik të produktit.

Llambadari

Lory Duck

Llambadari Lory Duck është projektuar si një sistem pezullimi i mbledhur nga modulet e bëra prej bronzi dhe qelqi epoksi, secila ngjan me një rosë që rrëshqet pa mundime përmes ujërave të ftohta. Modulet gjithashtu ofrojnë konfigurim; me një prekje, secila mund të rregullohet që të përballet me çdo drejtim dhe të varet në çdo lartësi. Forma themelore e llambës lindi relativisht shpejt. Sidoqoftë, duheshin muaj hulumtimi dhe zhvillimi me prototipe të panumërta për të krijuar ekuilibrin e tij të përsosur dhe pamjen më të mirë nga të gjitha këndvështrimet e mundshme.

Koleksioni I Veshjeve Të Grave

Hybrid Beauty

Koleksioni I Veshjeve Të Grave Dizajni i koleksionit Hybrid Beauty është përdorimi i prerjes si mekanizëm i mbijetesës. Karakteristikat e themeluara të lezetshme janë shirita, ruffles, dhe lule, dhe ato riparohen nga teknikat tradicionale të miliardave dhe couture. Kjo rikrijon teknikat e vjetra të couture në hibrid modern, i cili është romantik, i errët, por edhe i përjetshëm. I gjithë procesi i projektimit të Hybrid Beauty promovon qëndrueshmërinë për të krijuar dizajne pa kohë.