Revista Design
Revista Design
Shtëpi Pushimi

Chapel on the Hill

Shtëpi Pushimi Pas qëndrimit të ngurtë për më shumë se 40 vjet, një kishëz Metodiste e rrënuar në veri të Anglisë është shndërruar në një shtëpi pushimi vetë-furnizim ushqimi për 7 persona. Arkitektët kanë ruajtur karakteristikat origjinale - dritaret e larta gotike dhe sallën kryesore të kongregacionit - duke e shndërruar kapelën në një hapësirë harmonike dhe të rehatshme të përmbytur nga drita e ditës. Kjo ndërtesë e shekullit të 19-të është e vendosur në një fshat rurale angleze që ofron pamje panoramike në kodrat kodrina dhe fshat të bukur.

Zyra

Blossom

Zyra Megjithëse është një hapësirë zyre, ai përdor kombinim të guximshëm të materialeve të ndryshme, dhe struktura e mbjelljes së gjelbër jep një ndjenjë perspektive gjatë ditës. Dizajneri siguron vetëm hapësirë, dhe gjallëria e hapësirës akoma varet nga pronari, duke përdorur fuqinë e natyrës dhe stilin unik të projektuesit! Zyra nuk është më një funksion i vetëm, dizajni është më i larmishëm, dhe do të përdoret në një hapësirë të madhe dhe të hapur për të krijuar mundësi të ndryshme midis njerëzve dhe mjedisit.

Zyra

Dunyue

Zyra Gjatë procesit të bisedës, projektuesit lejojnë hartimin jo vetëm ndarjen hapësinore të brendshme, por një lidhje të qytetit / hapësirës / njerëzve së bashku, në mënyrë që ambienti dhe hapësira me çelës të ulët të mos bien ndesh në qytet, dita është një fasada e fshehur ne rruge, nate. Pastaj bëhet një dritë qelqi në një qytet.

Modelimi I Paketimit

Milk Baobab Baby Skin Care

Modelimi I Paketimit Frymëzohet nga qumështi, përbërësi kryesor. Dizajni unik i kontejnerëve të llojit të paketave të qumështit pasqyron karakteristikat e produktit dhe është krijuar të jetë i njohur edhe për konsumatorët për herë të parë. Për më tepër, materiali i bërë nga polietileni (PE) dhe gome (EVA) dhe karakteristikat e buta të ngjyrës pastel përdoren për të theksuar se është një produkt i butë për fëmijët me lëkurë të dobët. Forma e rrumbullakët zbatohet në qoshe për sigurinë e nënës dhe foshnjës.

Salla E Ngrënies

Elizabeth's Tree House

Salla E Ngrënies Një demonstrim i rolit të arkitekturës në procesin e shërimit, Shtëpia e Pemëve të Elizabeth është një pavijon i ri ngrënie për kampin terapeutik në Kildare. Duke u shërbyer fëmijëve që shërohen nga sëmundje serioze, hapësira formon një oaz druri në mes të një pylli lisi. Një sistem diagrami dinamik por funksional i drurit përfshin një çati ekspresive, lustrim të gjerë dhe një veshje shumëngjyrësh larsh, duke krijuar një hapësirë të brendshme ngrënieje që formon një dialog me liqenin dhe pyllin përreth. Lidhja e thellë me natyrën në të gjitha nivelet promovon komoditetin, relaksimin, shërimin dhe magjinë e përdoruesit.

Hapësira Shumë Komerciale

La Moitie

Hapësira Shumë Komerciale Emri i projektit La Moitie e ka origjinën nga përkthimi francez i gjysmës, dhe dizajni e pasqyron me vend këtë me ekuilibrin që është arritur midis elementëve kundërshtarë: katror dhe rreth, dritë dhe errësirë. Duke pasur parasysh hapësirën e kufizuar, ekipi u përpoq të krijojë një lidhje dhe një ndarje midis dy zonave të veçanta të shitjes me pakicë përmes aplikimit të dy ngjyrave të kundërta. Ndërsa kufiri midis hapësirave rozë dhe të zezë është i qartë, por gjithashtu është i paqartë në këndvështrime të ndryshme. Një shkallë spirale, gjysmë rozë dhe gjysmë e zezë, pozicionohet në qendër të dyqanit dhe ofron.