Revista Design
Revista Design
Restorant Kinez

Ben Ran

Restorant Kinez Ben Ran është një Restorant Kinez harmonikisht artistik, i cili është i vendosur në një Hotel Luksoz, Vangohh Eminent, Malajzi. Dizajneri aplikon introvertën dhe koncizitetin e teknikave të stilit oriental për të krijuar një shije të vërtetë, kulturë dhe shpirt të restorantit. Shtë një simbol i qartësisë mendore, braktis të prosperuarit dhe arrinë kthimin natyral dhe të thjeshtë në mendjen origjinale. Brendësia është e natyrshme dhe e sofistikuar. Duke përdorur konceptin antik gjithashtu sinkronitetin me emrin e restorantit Ben Ran, që do të thotë origjinal dhe natyrë. Restoranti afërsisht 4088 metra katrorë.

Paketimi Për Ushqimin Shëndetësor Korean

Darin

Paketimi Për Ushqimin Shëndetësor Korean Darin është krijuar për të çliruar njerëzit modern nga ngurrimi ndaj produkteve tradicionale ushqimore të shëndetit të Koresë në shoqërinë e lodhjes, duke shfaqur qartësi të thjeshtë, grafike në shpërndarjen e paketave në sensibilitetet e njerëzve modern, ndryshe nga pamjet e padëshiruara që janë përdorur nga dyqanet tradicionale të ushqimit shëndetësor Koreane . Të gjitha modelet janë bërë nga motivet e qarkullimit të gjakut, duke vizualizuar qëllimin e sigurimit të gjallërisë dhe shëndetit për vitet 20 dhe 30 të lodhur.

Koleksioni I Veshjeve Të Grave

Utopia

Koleksioni I Veshjeve Të Grave Në këtë koleksion, Yina Hwang u frymëzua kryesisht nga forma që janë simetrike dhe asimetrike me një prekje të kulturës muzikore nëntokësore. Ajo e kuroi këtë koleksion bazuar në momentin e saj kryesor të vetë përqafimit për të krijuar një koleksion rrobash funksionale por abstrakte dhe aksesorë për të mishëruar historinë e përvojës së saj. Everydo shtypje dhe pëlhurë në projekt është origjinale dhe ajo kryesisht përdori lëkurën PU, Saten, Power Mash dhe Spandex për bazën e pëlhurave.

Mbledhja E Mobiljeve

Phan

Mbledhja E Mobiljeve Phan Collection është frymëzuar nga ena Phan që është një kulturë e enëve Thai. Projektuesi përdor strukturën e kontejnerëve Phan për të bërë strukturën e mobiljeve që e bën atë të fortë. Hartoni formën dhe detajet që e bëjnë moderne dhe të thjeshtë. Dizajneri përdori teknologjinë e prerë me lazer dhe një kombinim makine fletësh metalike të palosshme me dru CNC për të bërë një detaj kompleks dhe unik që është i ndryshëm nga të tjerët. Sipërfaqja është përfunduar me një sistem të veshur me pluhur për të bërë që struktura të qëndrojë e gjatë, e fortë por e lehtë.

Karriget Me Rrota

Ancer Dynamic

Karriget Me Rrota Ancer, shtrati që parandalon karriget me rrota, përqendrohet jo vetëm në rrjedhshmërinë e lëvizjeve të tij, por edhe në komoditetin e pacientit, veçanërisht të atyre që e përdorin atë për një periudhë të zgjatur kohe. Dizajni inovativ së bashku me një airbag dinamik të vendosur në jastëkun e sediljeve, dhe dorezën e rrotullueshme, e diferencon atë nga karrocat e rregullta. Me shumë përpjekje të investuara, dizajni i karrigeve me rrota u përfundua dhe u vërtetua se ndihmoi në parandalimin e shtretërve. Zgjidhja dhe parimet e projektimit bazohen në rezultatet e mbledhura nga përdoruesit e karrigeve me rrota, gjë që çon në një përvojë autentike të përdoruesit.

Animimi 3D

Alignment to Air

Animimi 3D Sa i përket animacionit krijues të letrave, Jin filloi me alfabetin A. Dhe, kur bëhet fjalë për hapin e konceptit, ai u përpoq të shihte humor më të fuqishëm që reflektojnë në filozofinë e tij e cila është mjaft aktive, por organizuese në të njëjtën kohë. Gjatë rrugës, ai doli me fjalët kontradiktore plotësisht duke kërkuar idenë e tij në një farë mënyre siç është përafrimi me ajrin që është titulli i këtij projekti. Me këtë në mendje, animacioni paraqet momente më të sakta dhe delikate mbi fjalën e parë. Nga ana tjetër, kjo përfundon me një vibër mjaft fleksibël dhe të lirshme për të manifestuar shkronjën e fundit.