Revista Design
Revista Design
Fushata Reklamuese

Feira do Alvarinho

Fushata Reklamuese Feira do Alvarinho është një festë vjetore e verës që zhvillohet në Moncao, në Portugali. Për të komunikuar ngjarjen, u krijua një mbretëri e lashtë dhe e trilluar. Me emrin e vet dhe civilizimin, Mbretëria e Alvarinho, e përcaktuar kështu sepse Moncao njihet si djepi i verës Alvarinho, u frymëzua në historinë e vërtetë, vendet, njerëzit ikonikë dhe legjendat e Moncao. Sfida më e madhe e këtij projekti ishte të bartte historinë e vërtetë të territorit në hartimin e personazheve.

Tekstili I Shtypur

The Withering Flower

Tekstili I Shtypur Lulja që fshihet është një festë e fuqisë së imazhit të luleve. Lulja është një temë popullore e shkruar si personifikim në letërsinë kineze. Në kontrast me popullaritetin e luleve që çel, imazhet e luleve që kalben shpesh shoqërohen me jinx dhe tabu. Koleksioni shikon se çfarë formon perceptimin e një komuniteti mbi atë që është sublime dhe abjektive. Projektuar në gjatësi 100cm deri 200cm fustane tulle, shtypje mëndafshi në pëlhura të tejdukshme të rrjetës, teknika e tekstilit lejon që printimet të qëndrojnë të paqarta dhe të shtrira në rrjetë, duke krijuar një pamje të printimeve në ajër.

Qendra Mjekësore E Bukurisë

LaPuro

Qendra Mjekësore E Bukurisë Dizajni është më shumë se një estetikë e mirë. Theshtë mënyra se si përdoret hapësira. Forma dhe funksioni i integruar i qendrës mjekësore si një. Kuptimi i kërkesave të përdoruesve dhe u jep atyre një përvojë të të gjitha prekjeve delikate në mjedisin përreth që ndjehen lehtësues dhe vërtet të kujdesshëm. Dizajni dhe sistemi i ri teknologjik ofrojnë zgjidhje për përdoruesit dhe të lehtë për t'u menaxhuar. Duke marrë parasysh shëndetin, mirëqenien dhe mjekësinë, qendra miratoi materiale të qëndrueshme për mjedisin dhe monitoroi procesin e ndërtimit. Të gjithë elementët janë të integruar në dizajnin ku është me të vërtetë i përshtatshëm për përdoruesit.

Modelimi Vizual I Identitetit

ODTU Sanat 20

Modelimi Vizual I Identitetit Për vitin e 20-të të ODTU Sanat, një festival artistik i mbajtur çdo vit nga Universiteti Teknik i Lindjes së Mesme, kërkesa ishte që të ndërtohej një gjuhë vizuale për të nxjerrë në pah 20 vitet pasuese të festivalit. Siç kërkohej, viti i 20-të i festivalit u theksua duke e afruar atë si një pjesë të artit të mbuluar për tu zbuluar. Hijet e të njëjtave shtresa me ngjyrë që formojnë numrat 2 dhe 0 krijuan një iluzion 3D. Ky iluzion të jep ndjesinë e lehtësimit dhe numrat duken sikur u shkrinë në sfond. Zgjedhja e gjallë e ngjyrave krijon një kontrast delikate me qetësinë e valës 20.

Druri I Misbit Uiski

La Orden del Libertador

Druri I Misbit Uiski Duke u përpjekur të ndërthurë elementet e dallueshme që i referohen emrit të produktit, dizajni përforcon mesazhin që propozon. Ajo transmeton një imazh emocionues dhe intrigues. Ilustrimi i një kondoranti defiant që shfaq krahët e tij, tregon ndjenjën e lirisë, të konjuguar me medalje simetrike dhe sugjeruese, shtuar në një ilustrim në sfond me një peizazh imagjinar i cili sjell në poezi poezinë, krijon një kombinim ideal për të përcjellë mesazhin e kërkuar. Një paletë ngjyra e kthjellët i jep asaj karakteristika ekskluzive dhe përdorimet tipografike i heqin një produkt tradicional dhe historik.

Dizajni I Arkitekturës Shtëpiake

Bienville

Dizajni I Arkitekturës Shtëpiake Logjistika e kësaj familje që punonte kërkonte që ata të ishin në shtëpi për periudha të gjata, të cilat përveç punës dhe shkollës u bënë shkatërruese për shëndetin e tyre. Ata filluan të mendojnë, si shumë familje, qoftë një lëvizje në periferi, shkëmbimi i afërsisë me pajisjet e qytetit për një oborrin e shtëpisë më të madhe për të rritur aksesin në natyrë ishte e nevojshme. Në vend që të largoheshin larg, ata vendosën të ndërtojnë një shtëpi të re që do të rishqyrtojë kufizimet e jetës së shtëpisë në shtëpi në një pjesë të vogël urbane. Parimi organizues i projektit ishte të krijonte sa më shumë hyrje në natyrë nga zonat komunale të jetë e mundur.