Revista Design
Revista Design
Paketimi I Pijeve Të Buta

Coca-Cola Tet 2014

Paketimi I Pijeve Të Buta Për të krijuar një seri kanaçe Coca-Cola që përhapin miliona T oft dëshirojnë në mbarë vendin. Ne shfrytëzuam simbolin e Coca-cola-së Tết (Zogun e Gëlltitjes) si pajisje për të formuar këto dëshira. Për secilën kanaçe, qindra gëlltitje të tërhequra me dorë u hartuan dhe u rregulluan me kujdes rreth një shkrimi të zakonshëm, të cilat së bashku formojnë një seri dëshirash kuptimplote Vietnamisht. "Një", do të thotë Paqe. "Tài" do të thotë Sukses, "Lộc" do të thotë prosperitet. Këto fjalë shkëmbehen gjerësisht gjatë gjithë festës, dhe tradicionalisht zbukurojnë dekorimet e Tết.

Sistemi I Hapur I Takave

Osoro

Sistemi I Hapur I Takave Karakteri novator i OSORO është që të ndërthurë cilësinë e porcelanit të graduar të lartë dhe lëkurën e tij tipike me shkëlqim fildishi me funksionin e përshtatshëm për ruajtjen e ushqimit në frigorifer ose frigorifer dhe për gatimin me furrë me avull ose mikrovalë. Forma e thjeshtë, modulare me elementët e saj të ndryshëm mund të grumbullohet për të kursyer hapësirë, të kombinuar në mënyrë fleksibile dhe të mbyllur me një silikoni O-Sealer ose O-Connector me shumë ngjyra, në mënyrë që ushqimi të mbetet i mbyllur mirë në të. OSORO mund të përdoret në mënyrë universale duke eleminuar nevojën për jetën tonë të përditshme.

Seri E Kufizuar E Verërave Ekskluzive

Echinoctius

Seri E Kufizuar E Verërave Ekskluzive Ky projekt është unik në shumë mënyra. Dizajni duhej të pasqyronte karakterin unik të produktit në fjalë - verë ekskluzive të autorit. Për më tepër, ekzistonte një kërkesë për të komunikuar kuptimin e thellë në emrin e produktit - superlativ, solstic, kontrast midis natës dhe ditës, e zezë dhe e bardhë, e hapur dhe e paqartë. Dizajni kishte si qëllim të pasqyronte sekretin e fshehur gjatë natës: bukurinë e qiellit të natës që na mahnit aq shumë dhe enigmën mistike të fshehur në yjësitë dhe Zodiakut.

Mjet Arsimor Dhe Trajnues

Corporate Mandala

Mjet Arsimor Dhe Trajnues Mandala e korporatave është një mjet krejt i ri arsimor dhe trajnues. Shtë një integrim inovativ dhe unik i parimit të lashtë të mandalës dhe identitetit të korporatës i krijuar për të rritur punën në grup dhe performancën e përgjithshme të biznesit. Për më tepër është një element i ri i identitetit korporativ të kompanisë. Mandala e korporatave është një aktivitet grupor për ekip ose aktivitet individual për menaxher. Isshtë krijuar posaçërisht për një kompani të veçantë dhe është e ngjyrosur nga ekipi ose nga një individ në mënyrë të lirë dhe intuitive, ku të gjithë mund të zgjedhin ndonjë ngjyrë ose fushë.

Rubinetat

Electra

Rubinetat Elektrika që nuk ka dore të veçantë tërheq të gjithë për shkak të hijeshisë dhe pamja e zgjuar është vendimtare të jetë unike për kuzhinat. Tërheqja poshtë mikserit dixhital të lavamanit u jep përdoruesve lirinë e lëvizjes në kuzhina ndërsa ofron opsionet e dy funksioneve të ndryshme të rrjedhës. Në zonën e përparme të electra, një jastëk elektronik ju mundëson qasje në të gjitha funksionet, ose kur llak është i vendosur në hundëz ose në dorën tuaj vetëm me majën e gishtit ju mund të kontrolloni.

Hapësira E Ekspozitës

Ideaing

Hapësira E Ekspozitës Kjo është salla e ekspozitës ndërmarrje në 2013 Javën e Dizajnit Guangzhou projektuar nga C&C Design Co, Ltd Dizajni mban mjeshtërisht hapësirën e më pak se 91 metër katror, i cili shfaqet nga ekrani i prekjes dhe projektori i brendshëm. Kodi QR i shfaqur në kutinë e dritës është lidhjet në internet të ndërmarrjes. Ndërkohë, stilistët shpresojnë që pamja e tërë ndërtesës të bëjë që njerëzit të ndjehen plot gjallëri, dhe për këtë arsye demonstrojnë kreativitetin që posedon kompania e projektimit, pra "shpirti i pavarësisë dhe ideja e lirisë" të mbrojtur nga ata .