Revista Design
Revista Design
Modelimi I Ekspozitës

Tape Art

Modelimi I Ekspozitës Në vitin 2019, një festë vizive e linjave, copëza ngjyrash dhe fluoreshenca ndezën Taipei. Ishte Ekspozita Tape That Art e organizuar nga FunDesign.tv dhe Tape That Collective. Një shumëllojshmëri projektesh me ide dhe teknika të pazakonta u prezantuan në 8 instalime kasetë dhe ekspozuan mbi 40 piktura kasetë, së bashku me video nga punimet e artistëve në të kaluarën. Ata gjithashtu shtuan tinguj të shkëlqyeshëm dhe dritë për ta bërë ngjarjen një mjedis të artit gjithëpërfshirës dhe materialet që ata aplikuan përfshinin kaseta leckash, kaseta kanalesh, kaseta letre, tregime paketimi, kaseta plastike dhe letra.

Salloni I Flokëve

Vibrant

Salloni I Flokëve Duke kapur thelbin e imazhit botanik, kopshti qiellor u krijua në të gjithë rreshtin, menjëherë mirëpret të ftuarit të futen poshtë, duke lëvizur larg turmës, duke i mirëpritur ata nga hyrja. Duke shikuar më tej në hapësirë, paraqitja e ngushtuar shtrihet lart me prekje të hollësishme të artë. Metaforat botanike janë akoma të shprehura gjallërisht në të gjithë dhomën, duke zëvendësuar zhurmën e nxituar që vjen nga rrugët, dhe këtu bëhet një kopsht sekret.

Vendbanimi Privat

City Point

Vendbanimi Privat Projektuesi kërkoi frymëzime nga peizazhi urban. Pamja e hapësirës urgjente urbane u shtrua në këtë mënyrë në hapësirën e jetesës, e karakterizoi projektin me temë Metropolitane. Ngjyrat e errëta u theksuan nga drita për të krijuar efekte vizuale të shkëlqyera dhe atmosferë. Duke adoptuar mozaik, piktura dhe printime dixhitale me ndërtesa të larta, përshtypja e një qyteti modern u soll në brendësi. Projektuesi bëri përpjekje të mëdha në planifikimin hapësinor, veçanërisht i përqendruar në funksionalitetin. Rezultati ishte një shtëpi me stil dhe luksoze që ishte mjaft e gjerë për t’i shërbyer 7 personave.

Arti I Instalimit

Inorganic Mineral

Arti I Instalimit Frymëzuar nga ndjenjat e thella ndaj natyrës dhe përvojës si arkitekt, Lee Chi përqendrohet në krijimin e instalimeve unike të artit botanik. Duke reflektuar natyrën e artit dhe duke hulumtuar teknikat krijuese, Lee shndërron ngjarjet e jetës në vepra arti të zyrtarizuara. Tema e kësaj serie veprash është të hetojë natyrën e materialeve dhe si materialet mund të rikonstruktohen nga sistemi estetik dhe nga perspektiva e re. Lee beson gjithashtu se ripërcaktimi dhe rindërtimi i bimëve dhe materialeve të tjera artificiale mund të bëjë që peizazhi natyror të ketë një ndikim emocional tek njerëzit.

Karrige

Haleiwa

Karrige Haleiwa endet një bastun prej palme kacavjerrëse të qëndrueshme në kthesa gjithëpërfshirëse dhe hedh një siluetë të veçantë. Materialet natyrore bëjnë homazhe për traditën artizanale në Filipine, riparuar për kohën e tanishme. Paiftohet, ose përdoret si pjesë e deklaratës, shkathtësia e dizajnit e bën këtë karrige të përshtatet me stile të ndryshme. Krijimi i një ekuilibri midis formës dhe funksionit, hirit dhe forcës, arkitekturës dhe dizajnit, Haleiwa është aq i rehatshëm sa është i bukur.

Ri-Markimi I Kompanisë

Astra Make-up

Ri-Markimi I Kompanisë Fuqia e markës qëndron jo vetëm në aftësinë dhe vizionin e saj, por edhe në komunikim. Një katalog i lehtë për t’u përdorur i mbushur me fotografi të produkteve të forta; një uebsajt i orientuar nga konsumatori dhe tërheqës që ofron shërbime on-line dhe një përmbledhje të produkteve të markave. Ne gjithashtu zhvilluam një gjuhë vizuale në përfaqësimin e sensacionit të markës me një stil të modës së fotografisë dhe një linjë komunikimi të freskët në mediat sociale, vendosjen e një dialogu midis kompanisë dhe konsumatorit.

Legjenda e dizajnit të ditës

Dizajnerët legjendarë dhe veprat e tyre fituese të çmimeve.

Legends Design janë dizajnerë jashtëzakonisht të famshëm, të cilët e bëjnë Botën tonë një vend më të mirë me modelet e tyre të mira. Zbuloni stilistët legjendar dhe modelet e tyre inovative të produkteve, veprat origjinale të artit, arkitekturën krijuese, modelet e pazgjidhura të modës dhe strategjitë e dizajnit. Shijoni dhe eksploroni veprat origjinale të projektimit të stilistëve, artistëve, arkitektëve, inovatorëve dhe markave në të gjithë botën. Frymëzohuni nga modelet krijuese.