Revista Design
Revista Design
Modelimi I Tipit

Monk Font

Modelimi I Tipit Monk kërkon një ekuilibër midis çiltërsisë dhe lexueshmërisë së serifeve humaniste sans dhe një karakteri më të rregulluar të serifit katror sans. Edhe pse fillimisht ishte dizajnuar si një shkrim latin, u vendos herët që duhej një dialog më i gjerë për të përfshirë një version arab. Si Latinisht ashtu edhe Arabisht na dizajnojnë të njëjtin arsyetim dhe idenë e gjeometrisë së përbashkët. Fuqia e procesit të projektimit paralel lejon që të dy gjuhët të kenë harmoni dhe hir të ekuilibruar. Të dyja arabishtja dhe ajo latine punojnë pa probleme së bashku, duke pasur kundërvajtje, trashësi të rrjedhin dhe forma të lakuara.

Llamba E Detyrave

Pluto

Llamba E Detyrave Plutoni e mban fort fokusin te stili. Cilindri i tij kompakt, aerodinamik, orbitet nga një dorezë elegante e ngritur mbi një bazë të trekëmbëshit të kënduar, duke e bërë më të lehtë pozicionimin me dritën e tij të butë, por të përqendruar me precizion. Forma e saj u frymëzua nga teleskopët, por përkundrazi, kërkon të përqendrohet në tokë në vend të yjeve. E krijuar me shtypje 3D duke përdorur plastikë me bazë misri, është unik, jo vetëm për përdorimin e printerëve 3D në një mënyrë industriale, por edhe miqësore me eko-mjedisin.

Paketim

Winetime Seafood

Paketim Dizajni i paketimit për serinë Winetime Seafood duhet të tregojë freskinë dhe besueshmërinë e produktit, duhet të ndryshojë atë në mënyrë të favorshme nga konkurrentët, të jetë harmonik dhe i kuptueshëm. Ngjyrat e përdorura (blu, të bardha dhe portokalli) krijojnë një kontrast, theksojnë elementë të rëndësishëm dhe reflektojnë pozicionimin e markës. Koncepti i vetëm unik i zhvilluar dallon serinë nga prodhuesit e tjerë. Strategjia e informacionit vizual bëri të mundur identifikimin e larmisë së produkteve të serive, dhe përdorimi i ilustrimeve në vend të fotove e bëri paketimin më interesant.

Llambë

Mobius

Llambë Unaza Mobius jep frymëzim për hartimin e llambëve Mobius. Një shirit llambë mund të ketë dy sipërfaqe të hijes (d.m.th. sipërfaqe të dyanshme), të kundërta dhe të kundërta, të cilat do të plotësojnë kërkesën e gjithanshme të ndriçimit. Forma e saj e veçantë dhe e thjeshtë përmban një bukuri misterioze matematikore. Prandaj, më shumë bukuri ritmike do të sillet në shtëpi në shtëpi.

Vendosur Gjerdan Dhe Vathë Të Vendosur

Ocean Waves

Vendosur Gjerdan Dhe Vathë Të Vendosur Gjerdanja e valëve oqeanike është një pjesë e bukur e bizhuteri bashkëkohore. Frymëzimi themelor i dizajnit është oqeani. It'sshtë gjerësia, gjallëria dhe pastërtia janë elementët kryesorë të parashikuar në gjerdan. Dizajneri ka përdorur një ekuilibër të mirë blu dhe të bardhë për të paraqitur një vizion të valëve të spërkatjes së oqeanit. Isshtë punuar me dorë në ari të bardhë 18K dhe e zbukuruar me diamante dhe safir blu. Gjerdanja është mjaft e madhe por delikate. Isshtë krijuar për të përputhur me të gjitha format e veshjeve, por është më e përshtatshme për t'u çiftuar me një qafë që nuk do të mbivendoset.

Ekspozitë

City Details

Ekspozitë Vitrina e zgjidhjeve të projektimit për elementët hardscape Detajet e qytetit u mbajtën nga tetori, 3 deri në tetor, 5 2019 në Moskë. Konceptet e avancuara të elementeve hardscape, fusha sportive dhe lojërash, zgjidhje ndriçimi dhe objekte funksionale të artit urban u prezantuan në një sipërfaqe prej 15 000 metra katrorë. Një zgjidhje inovative u përdor për të organizuar zonën e ekspozitës, ku në vend të madje rreshtave të kabinave të ekspozuesve u ndërtua modeli i punës i miniaturës së qytetit me të gjithë përbërësit e veçantë, siç janë: sheshi i qytetit, rrugët, një kopsht publik.

Intervistë për hartimin e ditës

Intervista me stilistë me famë botërore.

Lexoni intervistat dhe bisedat e fundit mbi projektimin, krijimtarinë dhe inovacionin midis gazetarit të dizajnit dhe stilistëve, artistëve dhe arkitektëve me famë botërore. Shihni projektet më të fundit të projektimit dhe modelet e çmimeve nga stilistë, artistë, arkitektë dhe inovatorë të famshëm. Zbuloni njohuri të reja mbi kreativitetin, inovacionin, artet, modelin dhe arkitekturën. Mësoni rreth proceseve të projektimit të stilistëve të shkëlqyeshëm.