Revista Design
Revista Design
Reklamimi

Insect Sculptures

Reklamimi Do copë u krijua me dorë për të krijuar skulptura të insekteve të frymëzuara nga mjediset e tyre dhe ushqimi që hanin. Punimi i artit u përdor si një thirrje për të vepruar përmes Uebfaqes Doom gjithashtu të identifikojë dëmtuesit specifikë shtëpiak. Elementët e përdorur për këto skulptura janë buruar nga kantieret e plehrave, mbeturinat e plehrave, shtretërit e lumenjve dhe super tregjet. Sapo u mblodhën secili insekt, ata u fotografuan dhe u rivendosën në Photoshop.

Akullore

Sister's

Akullore Kjo Paketim është krijuar për Kompaninë Akullore të Motrave. Ekipi i projektimit është përpjekur të përdorë tre zonja, të cilat ju kujtojnë prodhuesit e këtij produkti, në formën e ngjyrave të lumtura që vijnë nga shija e secilës akullore. Në çdo aromë të dizajnit, forma pf akullore përdoret si flokët e personazhit, e cila paraqet një imazh interesant dhe të ri të paketimit të akullores. Ky dizajn, në formën e tij të re, ka tërhequr shumë vëmendjen midis konkurrentëve të tij dhe ka pasur shitje të larta. Dizajni përpiqet të krijojë paketim origjinal dhe krijues.

Shishja

Herbal Drink

Shishja Baza e konceptit të tyre është një element emocional. Koncepti i zhvilluar i emërtimit dhe dizajnit ka për qëllim ndjenjat dhe emocionet e klientit, ato shërbejnë për qëllim të ndalimit të personit menjëherë pranë raftit të nevojshëm dhe t'i bëjnë ata të zgjedhin atë nga shumica e markave të tjera. Paketa e tyre shpreh efektet e ekstrakteve të planeve, modelet shumëngjyrësh të shtypura drejtpërdrejt në shishe prej porcelani të bardhë që ngjajnë në formën e luleve. Ai vizualisht thekson imazhin e produktit natyror.

Vera Mund Të

Essenzza

Vera Mund Të Dizajni i verës, është vendi i origjinës dhe qyteti ka qenë shumë vëmendje. Kërkoni në piktura miniaturë dhe tradicionale. Motivet e vlefshme zbuluan se për të arritur qëllimin, kjo do të thotë se ndërsa dizajni tradicional i shishes së verës ishte shumë i efektshëm. Motiv që u përdor në modelim, arabesques.Ata motive të vizatuara nga piktura iraniane e llakuar. Dizajni përpiqet të krijojë dizajne origjinale dhe krijuese dhe përpiqet të krijojë dizajn me një kuptim të brendshëm, dhe të mbajë një mesazh të rëndësishëm.

Paketimi I Lëngut

Pure

Paketimi I Lëngut Baza e konceptit të Lëngut të Pastër është një element emocional. Koncepti i zhvilluar i emërtimit dhe dizajnit ka për qëllim ndjenjat dhe emocionet e klientit, ato shërbejnë për qëllim të ndalimit të personit menjëherë pranë raftit të nevojshëm dhe t'i bëjnë ata të zgjedhin atë nga shumica e markave të tjera. Paketa shpreh efektet e ekstrakteve të frutave, modelet shumëngjyrëshe të shtypura drejtpërdrejt në një shishe qelqi që ngjason në formën e frutave. Ai vizualisht thekson imazhin e produkteve natyrore.

Instalimi I Artit

Pretty Little Things

Instalimi I Artit Pretty Little Things eksploron botën e hulumtimeve mjekësore dhe imazhet e ndërlikuara që janë parë nën mikroskop, duke i përsëritur këto tek modelet moderne abstrakte përmes shpërthimeve të një palete të gjallë fluro ngjyrash. Mbi 250 metra të gjatë, me mbi 40 vepra arti individuale është një instalim në shkallë të gjerë i cili paraqet bukurinë e kërkimit para syve të publikut.