Revista Design
Revista Design
Librari

Guiyang Zhongshuge

Librari Me korridoret malore dhe raftet e librave me vështirësi grotele stalaktiti, libraria prezanton lexuesit në një botë të shpellës Karst. Në këtë mënyrë, ekipi i projektimit sjell përvojë fantastike vizuale, ndërsa në të njëjtën kohë përhap karakteristikat dhe kulturën lokale në një turmë më të madhe. Guiyang Zhongshuge ka qenë një tipar kulturor dhe pikë referimi urbane në qytetin Guiyang. Për më tepër, ajo gjithashtu lidh urrejtjen e atmosferës kulturore në Guiyang.

Emri i Projektit : Guiyang Zhongshuge, Emri i stilistëve : Li Xiang, Emri i klientit : X+Living.

Guiyang Zhongshuge Librari

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.