Revista Design
Revista Design
Paketimi I Ushqimeve Të Detit

PURE

Paketimi I Ushqimeve Të Detit Koncepti i këtij prodhimi të ri është "Free from". Ta themi thjesht, krijuam një model të relaksuar pazakonisht. Në mënyrë tipike për ushqimet e detit të konservuar janë paketime të errëta dhe të rrëmujshme, modeli ynë është "Pa nga" çdo çakëll optik. Nga ana tjetër, diapazoni gjithashtu është për alergjinë dhe njerëzit me ndjeshmëri ndaj ushqimit. Kështu që duket pothuajse me qëllim një lloj mjekësie. Shitja filloi në janar 2013 dhe është jashtëzakonisht e suksesshme. Reagimet e biznesit me pakicë janë: Ne kemi pritur një kohë shumë të gjatë për një koncept të bukur dhe të menduar mirë. Konsumatori do ta dojë atë.

Koncepti I Arkitekturës Së Korporatës

ajando Next Level C R M

Koncepti I Arkitekturës Së Korporatës Koncepti Ajando Loft: Informacioni është Materiali Ndërtimor i Universit tonë. Një papafingo shumë e pazakontë është krijuar në rrethin e portit Mannheim, Gjermani. Ekipi i plotë i ajando do të jetojë dhe punojë atje duke filluar nga janari 2013. Arkitekti Peter Stasek dhe zyra e arkitektit të papafingo të vendosur në Karlsruhe janë prapa konceptit të arkitekturës korporative të papafingo. Ajo u frymëzua nga fizika kuantike e Wheeler, arkitektura e Josef M. Hoffmann dhe, natyrisht, ekspertiza e informacionit e ajando: "Informacioni bën që të shkojë në botë". Teksti nga Ilona Koglin gazetar i lirë

Elektrik-Trike Urbane

Lecomotion

Elektrik-Trike Urbane Të dy miqësore me mjedisin dhe inovator, LECOMOTION E-trike është një biçikletë me ndihmë elektrike që u frymëzua nga karrocat e blerjeve të fole. LECOMOTION E-trikes janë krijuar për të punuar si pjesë e një sistemi të ndarjes së biçikletave urbane. Projektuar gjithashtu për të fole brenda njëri-tjetrit në një linjë për ruajtje kompakte dhe për të lehtësuar mbledhjen dhe lëvizjen shumë në një kohë përmes një dere të lëkundur të pasme dhe një grupi të lëvizshëm të fiksimit. Ofrohet asistencë për pedalimin. Mund ta përdorni si biçikletë normale, me ose pa baterinë mbështetëse. Transporti gjithashtu lejonte transportimin e 2 fëmijëve ose një të rritur.

Shkrimi

commod – Feines in Holz

Shkrimi "Mall" është i specializuar në punën e brendshme. E vërtetë për moton "mall i mirë prej druri", kompania realizon projekte banimi veçanërisht ekskluzive. Shkrimi ishte për të përmbushur këtë kërkesë. Një plan urbanistik i zvogëluar por i këndshëm është realizuar duke përdorur ngjyra veçanërisht të përziera. Shkrimi pasqyron stilin e firmës, si dhe ideologjinë e saj për të përdorur vetëm materialin më të çmuar: Gazeta është bërë prej 100 përqind pambuku, zarfat e rimeso prej druri të vërtetë. Kartat e biznesit "mishërojnë" sloganin e kompanive duke krijuar një dhomë 3-dimensionale që përmban produkte tipike prej druri.

Copëza Letre

HandiShred

Copëza Letre HandiShred është një copëzues portativ letre manual nuk kërkon burim të jashtëm energjie. Isshtë projektuar i vogël dhe mjeshtërisht, në mënyrë që ta vendosni në tavolinën tuaj, brenda një sirtari ose çantë që mund të hyni lehtë dhe të copëtoni dokumentin tuaj të rëndësishëm në çdo kohë, në çdo vend. Ky shredder i dobishëm funksionon shkëlqyeshëm për të prishur ndonjë dokument ose dëftesë për të siguruar që informacioni privat, konfidencial dhe çdo informacion personal mbahet i sigurt në çdo kohë.

Tabela E Ndërveprimit

paintable

Tabela E Ndërveprimit Paintable është një tabelë shumëfunksionale për të gjithë, mund të jetë një tryezë e zakonshme, një tryezë vizatimi ose një instrument muzikor. Ju mund të përdorni lloje të ndryshme ngjyrash për të pikturuar në sipërfaqen e tryezës për të krijuar muzikë me miqtë ose familjarët tuaj, dhe sipërfaqja do të transferojë vizatimin për t'u bërë melodi nga sensorët e ngjyrave. Ekzistojnë dy mënyra vizatimi, vizatimi krijues dhe vizatimi i notave muzikore, fëmijët mund të vizatojnë gjithçka që dëshirojnë të krijojnë muzikë të rastit ose të përdorin rregullin që ne hartojmë për të mbushur ngjyrën në pozicionin specifik për të bërë rimë çerdhe.