Revista Design
Revista Design
Skulptura E Dritës Kristal

Grain and Fire Portal

Skulptura E Dritës Kristal E përbërë nga druri dhe kristali kuarc, kjo skulpturë organike e lehtë përdor dru me burim të qëndrueshëm nga një stoq rezervë prej druri teak të moshuar. E veshur për dekada nga dielli, era dhe shiu, druri më pas është formuar me dorë, i tundur, i djegur dhe i mbaruar në një enë për mbajtjen e ndriçimit LED dhe përdorimin e kristaleve të kuarcit si një shpërndarës natyral. Kristale kuarc natyrore të pandryshuara 100% përdoren në secilën skulpturë dhe janë të vjetra afërsisht 280 milion vjet. Përdoren një shumëllojshmëri e teknikave të mbarimit të drurit, duke përfshirë metodën Shou Sugi Ban të përdorimit të zjarrit për ruajtjen dhe ngjyrën e kundërta.

Ndriçimi

Capsule

Ndriçimi Forma e kapsulës së llambës përsërit formën e kapsulave që janë aq të përhapura në botën moderne: ilaçe, struktura arkitekturore, anije kozmike, termos, tuba, kapsula kohore që transmetojnë mesazhe te pasardhësit për shumë dekada. Mund të jetë i dy llojeve: standard dhe i zgjatur. Llambat janë në dispozicion në disa ngjyra me shkallë të ndryshme transparence. Lidhja me litarë najloni shton një efekt të punuar me dorë në llambë. Forma e saj universale ishte përcaktimi i thjeshtësisë së prodhimit dhe prodhimit në masë. Kursimi në procesin e prodhimit të llambës është përparësia e tij kryesore.

Pavijon

ResoNet Sinan Mansions

Pavijon ResoNet Pavilion është porositur nga Sinan Mansions në Shanghai për festimin e Vitit të Ri Kinez 2017. Ai përbëhet nga një pavijon i përkohshëm plus një "rezonet" interaktiv i dritës LED bashkangjitur në sipërfaqen e brendshme. Ajo përdor teknika të ulët-Fi për të vizualizuar frekuencat e rezonancës, të natyrshme në mjedisin natyror, përmes bashkëveprimit të publikut dhe elementëve rrethues të zbuluar nga një rrjet LED. Pavijoni ndriçon fushën e publikut në përgjigje të stimujve të dridhjeve. Përveç vizitorëve mund të vijnë për të bërë dëshirat e Festivalit të Pranverës, ai mund të përdoret gjithashtu si një fazë e performancës.

Zyra E Shërbimit

Miyajima Insurance

Zyra E Shërbimit Koncepti i projektit është "të lidh zyrën me qytetin" duke përfituar nga mjedisi. Zona është e vendosur në vendin ku ka pamje nga qyteti. Për ta arritur atë, janë adoptuar hapësirë në formë tuneli, e cila kalon nga porta hyrëse deri në fund të hapësirës së zyrës. Linja e drurit të tavanit dhe hendeku i zi i cili është i instaluar dritat dhe pajisjet e ajrit të kondicionuar theksojnë drejtimin për në qytet.

Kolltuk

Lollipop

Kolltuk Kolltuku Lollipop është një kombinim i formave të pazakonta dhe ngjyrave në modë. Siluetë dhe elementët e saj të ngjyrave duhej të dukeshin nga distanca si ëmbëlsirat, por në të njëjtën kohë kolltuku duhet të futet në brendshme të stileve të ndryshme. Forma chupa-chup formuar bazën e krahëve dhe pjesa e pasme dhe sedilja janë bërë në formën e ëmbëlsirave klasike. Kolltuku Lollipop është krijuar për njerëzit që pëlqejnë vendime të guximshme dhe modë, por nuk duan të heqin dorë nga funksionaliteti dhe rehatia.

Panelet Akustike Të Veshur Me Susta

University of Melbourne - Arts West

Panelet Akustike Të Veshur Me Susta Shkurtimi ynë ishte të furnizonim dhe instalonim një mori panele akustike të mbështjellura pëlhurë me madhësi, kënde dhe forma të ndryshme. Prototipet fillestare panë ndryshime si në dizajn, ashtu edhe në mjetet fizike të instalimit dhe pezullimit të këtyre paneleve nga muret, tavanet dhe pjesa e poshtme e shkallëve. Në këtë pikë kuptuam se sistemet aktuale të varur të pronave për panelet e tavanit nuk ishin adekuate për nevojat tona dhe ne hartuam vetë.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.