Revista Design
Revista Design
Karrige

Tulpi-seat

Karrige Tulpi-design është një studio hollandeze e dizajnit me një aftësi për dizajn të çuditshëm, origjinal dhe lojërues për ambiente të brendshme dhe të jashtme, me një fokus të madh në dizajnin publik. Marco Manders arriti njohjen ndërkombëtare me vendin e tij Tulpi. Tulpi-ulësja tërheqëse, do të shtojë ngjyra në çdo mjedis. Shtë një kombinim ideal i dizajnit, ergonomisë dhe qëndrueshmërisë me një faktor të madh argëtimi! Vendi Tulpi automatikisht paloset kur banori ngrihet, duke garantuar një vend të pastër dhe të thatë për përdoruesin tjetër! Me rotacion 360 shkallë, sediljet Tulpi ju lejojnë të zgjidhni pamjen tuaj!

Ndriçimi Urban

Herno

Ndriçimi Urban Sfida e këtij projekti është të hartojë ndriçimin urban në përputhje me mjedisin e Teheranit dhe tërheqës për qytetarët. Kjo dritë u frymëzua nga Kulla Azadi: simboli kryesor i Teheranit. Ky produkt ishte krijuar për të ndezur zonën përreth dhe njerëzit me emetim të ngrohtë të dritës, dhe për të krijuar një atmosferë miqësore me ngjyra të ndryshme.

Altoparlantët Pa Tela

FiPo

Altoparlantët Pa Tela FiPo (formë e shkurtuar e "Fuqia e zjarrit") me modelin e saj tërheqës i referohet depërtimit të thellë të tingullit në qelizat kockore si frymëzimi i dizajnit. Qëllimi është të prodhojmë fuqi të lartë dhe tinguj cilësor në kockat e trupit dhe qelizat e tij. Kjo i mundëson përdoruesit të lidhë altoparlantin në celular, laptop, tablet dhe pajisje të tjera përmes Bluetooth. Këndi i vendosjes së altoparlantit është hartuar në lidhje me standardet ergonomike. Për më tepër, folësi është i aftë të ndahet nga baza e tij prej qelqi, gjë që i mundëson përdoruesit ta rimbush atë.

Ndriçimi I Biçikletave

Safira Griplight

Ndriçimi I Biçikletave SAFIRA është frymëzuar nga qëllimi i zgjidhjes së aksesorëve të çrregullt në shiritin e makinës për çiklistët modernë. Duke integruar llambën e përparme dhe treguesin e drejtimit në modelin e rrokjes arrijnë shkëlqyeshëm objektivin. Gjithashtu duke shfrytëzuar hapësirën e shiritit të zbrazët si kabina e baterive maksimizon kapacitetin e energjisë elektrike. Për shkak të kombinimit të rrokjes, dritës së biçikletës, treguesit të drejtimit dhe kabinës së baterisë së shiritit, SAFIRA bëhet sistemi më i fuqishëm ndriçues i biçikletave.

Ndriçimi I Biçikletave

Astra Stylish Bike Lamp

Ndriçimi I Biçikletave Astra është një llambë me biçikletë me stil të vetëm dhe me trup të integruar revolucionar të aluminit. Astra kombinon në mënyrë të përkryer trupin e fortë dhe të lehtë në një rezultat të pastër dhe elegant. Krahu i vetëm alumini anësor jo vetëm i qëndrueshëm, por gjithashtu le Astra të noton në mes të shiritit, i cili siguron gamën më të gjerë të rrezeve. Astra ka një linjë të përsosur të ndërprerë, rrezja nuk do të shkaktojë shkëlqim te njerëzit në anën tjetër të rrugës. Astra i jep biçikletës një palë sy të shndritshëm të lehtësojë rrugën.

Karrocë Djathi Të Ftohtë

Keza

Karrocë Djathi Të Ftohtë Patrick Sarran krijoi karrocën e djathit Keza në vitin 2008. Kryesisht një mjet, kjo karrocë duhet të ngjallë edhe kureshtjen e darkës. Kjo arrihet me anë të një strukture druri të stilizuar të lakuar të montuar në rrota industriale. Me hapjen e qepenit dhe vendosjen e rafteve të saj të brendshme, karroca zbulon një tabelë të madhe prezantimesh të djathrave të pjekur. Duke përdorur këtë mbështetje fazore, kamerieri mund të përdorë gjuhën e duhur të trupit.