Revista Design
Revista Design
Etiketa E Birrës

Carnetel

Etiketa E Birrës Një model i etiketës së birrës në stilin Art Nouveau. Etiketa e birrës gjithashtu përmban shumë detaje rreth procesit të krijimit të birrës. Dizajni gjithashtu përshtatet në dy shishe të ndryshme. Kjo mund të bëhet thjesht duke shtypur modelin në ekran 100 përqind dhe madhësi 70 përqind. Etiketa është e lidhur me një bazë të dhënash, e cila siguron që çdo shishe të marrë një numër unik mbushjeje.

Identiteti I Markës

BlackDrop

Identiteti I Markës Ky është një strategji personale e Markës dhe Projekti i Identitetit. BlackDrop është një zinxhir dyqanesh dhe markë që shet dhe shpërndan kafe. BlackDrop është një projekt personal i zhvilluar fillimisht për të vendosur tonin dhe drejtimin krijues për biznes personal krijues të pavarur. Ky Identiteti i Markës është krijuar me qëllim të pozicionimit të Aleksit si një konsulent i besueshëm i markave në komunitetin e fillimit. BlackDrop qëndron për një markë fillestare të shkëlqyeshme, bashkëkohore, transparente që synon të bëhet një markë pa kohë, e njohur, udhëheqëse e industrisë.

Seria Fotografike

U15

Seria Fotografike Projekti i artistëve përfiton nga tiparet e ndërtesës U15 për të krijuar një shoqatë me elementë natyrorë të pranishëm në imagjinatën kolektive. Duke përfituar nga struktura e ndërtesës dhe pjesët e saj, si ngjyrat dhe format e saj, ata përpiqen të evokojnë më shumë lokacione specifike si Pylli i Gurit Kinez, Kulla e Djallit Amerikan, si ikona gjenerike natyrore si ujëvarat, lumenjtë dhe shpatet shkëmbore. Për të dhënë një interpretim të ndryshëm në çdo tablo, artistët eksplorojnë ndërtesën përmes një qasje minimaliste, duke përdorur kënde dhe këndvështrime të ndryshme.

Sahati

Argo

Sahati Argo nga Gravithin është një sahat, modeli i të cilit është frymëzuar nga një sekretar. Ajo përmban një telefon të dyfishtë të gdhendur, të disponueshëm në dy hije, Deep Blue dhe Detin e Zi, për nder të aventurave mitike të anijes Argo. Zemra e saj rreh falë një lëvizje kuarci zvicerane Ronda 705, ndërsa xhami safir dhe çeliku i fortë i krehur 316L sigurojnë edhe më shumë rezistencë. Alsoshtë gjithashtu rezistent ndaj ujit 5ATM. Ora është e disponueshme në tre ngjyra të ndryshme rasti (ari, argjendi dhe e zezë), dy nuanca dial (Deep Blue dhe Deti i Zi) dhe gjashtë modele rrip, në dy materiale të ndryshme.

Dizajni I Brendshëm

Eataly

Dizajni I Brendshëm Eataly Toronto është përshtatur për nuancat e qytetit tonë në rritje dhe është krijuar për të forcuar dhe rritur shkëmbimet sociale përmes katalizatorit universal të ushqimit të shkëlqyer italian. Shtë vetëm e përshtatshme që "passeggiata" tradicionale dhe e qëndrueshme është frymëzimi i dizajnit për Eataly Toronto. Ky ritual pa kohë i sheh italianët çdo mbrëmje të shkojnë në rrugën kryesore dhe piazza, të shëtisin dhe shoqërohen dhe herë pas here ndalen në bare dhe dyqane gjatë rrugës. Kjo seri përvojash kërkon për një shkallë të re, intime në rrugë në Bloor dhe Bay.

Kuti E Përkushtuar Në Mënyrë Të Përkushtuar Të Rritet

Bloom

Kuti E Përkushtuar Në Mënyrë Të Përkushtuar Të Rritet Lulëzimi është një kuti e përkushtuar në rritje e lezetshme që vepron si një mobilje elegant në shtëpi. Ajo siguron kushte perfekte të rritjes për succulents. Qëllimi kryesor i produktit është plotësimi i dëshirës dhe ushqimit për të cilët jetojnë në zona urbane me më pak akses në mjedis të gjelbër. Jeta urbane vjen me shumë sfida në jetën e përditshme. Kjo i bën njerëzit të injorojnë natyrën e tyre. Bloom synon të jetë ura midis konsumatorëve dhe dëshirave të tyre natyrore. Produkti nuk është i automatizuar, ai synon të ndihmojë konsumatorin. Mbështetja e aplikacionit do t'i lejojë përdoruesit të ndërmarrin veprime me bimët e tyre që do t'u lejojnë atyre të ushqehen.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.