Revista Design
Revista Design
Bistro

Ubon

Bistro Ubon është një bistro Thai, e vendosur në thelbin e qytetit të Kuvajtit. Ajo mbikëqyr rrugën Fahad Al salim, një rrugë e respektuar mirë për atë që është tregtia në ditë. Programi hapësinor i këtij bistro kërkon një dizajn efikas për të gjitha zonat e kuzhinës, ruajtjes dhe tualetit; lejimi i një zone të gjerë ngrënieje. Që kjo të realizohet, punimet e brendshme ku duhet të integrohen me elementët strukturorë ekzistues në një mënyrë harmonike.

Zona Tregtare Dhe Salla E Pritjes Vip

Commercial Area, SJD Airport

Zona Tregtare Dhe Salla E Pritjes Vip Ky projekt bashkohet me trendin e ri në aeroportet e dizajnit të gjelbër, ai përfshin dyqane dhe shërbime brenda terminalit dhe e bën pasagjerin të kalojë një përvojë gjatë instancës së tij. Trendi i Dizajnit të Aeroportit GREEN përfshin hapësirat me një vlerë të projektimit më të gjelbër dhe më të qëndrueshëm të aeroporturës, tërësia e hapësirës së zonës tregtare është ndezur nga rrezet e diellit natyror falë një fasade xhami monumentale që përballet me pistën. VIP Lounge ishte dizajnuar me një koncept të dizajnimit të qelizave organike dhe pararojë, në mendje. Fasada lejon intimitetin në dhomë pa bllokuar pamjen në pjesën e jashtme.

Shtëpia E Banimit

Trish House Yalding

Shtëpia E Banimit Dizajni i shtëpisë u zhvillua në përgjigje të drejtpërdrejtë të sitit dhe vendndodhjes së tij. Struktura e ndërtesës është e përbërë për të pasqyruar tokën pyjore përreth me kolonat e raking që përfaqësojnë kënde të parregullta të trungjeve të pemëve dhe degëve. Hapësira të mëdha qelqi mbushin boshllëqet midis strukturës dhe ju lejojnë të vlerësoni peizazhin dhe vendosni sikur të shikonit nga mes trungjeve dhe degëve të pemëve. Lidhja tradicionale e zezë dhe e bardhë në Kentish përfaqëson gjethet që mbështjellin ndërtesën dhe mbyllin hapësirat brenda.

Dyqani Zyrtar, Shitja Me Pakicë

Real Madrid Official Store

Dyqani Zyrtar, Shitja Me Pakicë Koncepti i dizajnit të dyqanit bazohet në një përvojë në Santiago Bernabeu, e përqendruar në përvojën e blerjeve dhe krijimin e përshtypjes. Shtë një koncept që në të njëjtën kohë që nderon, vlerëson dhe pavdekon klubin, thotë se arritjet kanë qenë rezultat i talentit, përpjekjes, luftës, përkushtimit dhe vendosmërisë. Projekti përfshin Dizajnin e Konceptit dhe Implementimin Tregtar, Branding, Paketimin, Linja Grafike dhe Dizajnin e Mobiljeve Industriale.

Shtëpia E Banimit

Tempo House

Shtëpia E Banimit Ky Projekt është një rinovim i plotë i një shtëpie të stilit kolonial në një nga lagjet më simpatike në Rio de Janeiro. Vendosur në një sit të jashtëzakonshëm, plot me pemë dhe bimë ekzotike (plani origjinal i peizazhit nga arkitekti i famshëm i peizazhit Burle Marx), qëllimi kryesor ishte integrimi i kopshtit të jashtëm me hapësirat e brendshme duke hapur dritare dhe dyer të mëdha. Dekori ka marka të rëndësishme italiane dhe braziliane, dhe koncepti i tij është ta keni atë si një kanavacë në mënyrë që klienti (një koleksionues arti) të mund të shfaqë pjesët e tij të preferuara.

Studio Dizajni Me Galeri

PARADOX HOUSE

Studio Dizajni Me Galeri Një depo e nivelit të ndarjes të kthyer në studio elegant të dizajnit multimedial, Paradox House gjen ekuilibrin e përsosur midis funksionalitetit dhe stilit ndërsa reflekton pronarin e tij shijen unike dhe mënyrën e jetës. Ajo krijoi një studio të mrekullueshme të projektimit multimedia me linja këndore të pastra dhe që tregon një kuti qelqi të spikatur me ngjyrë të verdhë në mezzaninë. Format dhe linjat gjeometrike janë moderne dhe të frikshme, por të bëra me shije për të siguruar një hapësirë unike pune.