Revista Design
Revista Design
Kafeja

Aix Arome Cafe

Kafeja Kafeja është aty ku vizitorët ndiejnë bashkëjetesën me oqeanet. Struktura e madhe në formë veze të vendosur në mes të hapësirës po funksionon njëkohësisht si arkëtari dhe furnizimi me kafe. Pamja ikonike e kabinë është frymëzuar nga fasule kafe e errët dhe e shurdhër. Dy hapje të mëdha në pjesën e përparme të të dy anëve të "fasules së madhe" shërbejnë si burim i mirë i ventilimit dhe dritës natyrore. Kafeja siguroi tryezë të gjatë si një mori oktapodesh dhe flluskash krejt. Llambadarët në dukje të varur në mënyrë rastësore ngjajnë nga pamja e peshqve në sipërfaqen e ujit, rrjedhat me shkëlqim thithin rrezet e diellit komod nga qielli i gjerë i bardhë.

Ekspozita E Rrugës

Boom

Ekspozita E Rrugës Ky është një projekt i projektimit të ekspozitës për rrugicën e një marke të modës në Kinë. Tema e kësaj shfaqje rrugore nxjerr në pah potencialin e të rinjve për të stilizuar imazhin e tyre, dhe simbolizon zhurmën shpërthyese që kjo rrugë e hapur e bërë në publik. Forma Zigzag u përdor si elementi kryesor vizual, por me konfigurime të ndryshme kur aplikohej në kabinat në qytete të ndryshme. Struktura e kabinave të ekspozitës ishin të gjitha "pjesë-pjesë" të parafabrikuara në fabrikë dhe të instaluara në vend. Disa pjesë mund të ripërdoren ose rikonfigurohen për të formuar një model të ri të kabinës për ndalimin tjetër të rrugës.

Zyra E Shitjeve

Chongqing Mountain and City Sales Office

Zyra E Shitjeve "Mountain" është tema kryesore e kësaj zyre shitjeje, e cila është frymëzuar nga sfondi gjeografik i Chongqing. Modeli i mermereve gri në dysheme po formohet në formë trekëndore; dhe ka shumë kënde dhe kënde të çuditshme dhe të mprehta në muret e tipareve dhe sportelet e pritjeve në formë të parregullt, për të demonstruar konceptin e "malit". Përveç kësaj, shkallët që lidhin dyshemetë janë të dizajnuara të jenë një kalim nëpër shpellë. Ndërkohë, dritat LED varen nga tavani, duke imituar skenën e shiut në luginë dhe duke paraqitur ndjenjën natyrore, për të zbutur të gjithë përshtypjen.

Bar-Kokteji

Gamsei

Bar-Kokteji Kur Gamsei u hap në 2013, hiper-lokalizmi u njoh me një fushë praktike e cila deri atëherë ishte kufizuar kryesisht në skenën e ushqimit. Në Gamsei, përbërësit për kokteje janë ose foragjere në mënyrë të egër ose janë rritur nga fermerët lokalë artezë. Brendësia e barit, është një vazhdim i qartë i kësaj filozofie. Ashtu si koktejet, Buero Wagner ka blerë të gjitha materialet në vend, dhe ka punuar në bashkëpunim të ngushtë me prodhuesit vendas për të prodhuar zgjidhje të bëra me porosi. Gamsei është një koncept tërësisht i integruar që e kthen ngjarjen e pirjes së një kokteji në një përvojë të re.

Koncepti I Arkitekturës Së Korporatës

ajando Next Level C R M

Koncepti I Arkitekturës Së Korporatës Koncepti Ajando Loft: Informacioni është Materiali Ndërtimor i Universit tonë. Një papafingo shumë e pazakontë është krijuar në rrethin e portit Mannheim, Gjermani. Ekipi i plotë i ajando do të jetojë dhe punojë atje duke filluar nga janari 2013. Arkitekti Peter Stasek dhe zyra e arkitektit të papafingo të vendosur në Karlsruhe janë prapa konceptit të arkitekturës korporative të papafingo. Ajo u frymëzua nga fizika kuantike e Wheeler, arkitektura e Josef M. Hoffmann dhe, natyrisht, ekspertiza e informacionit e ajando: "Informacioni bën që të shkojë në botë". Teksti nga Ilona Koglin gazetar i lirë

Kafe Universiteti

Ground Cafe

Kafe Universiteti Kafeja e re Gr Ground ’shërben jo vetëm për krijimin e kohezionit shoqëror midis fakulteteve dhe studentëve të shkollës inxhinierike, por edhe për të inkurajuar ndërveprimin midis dhe ndërmjet anëtarëve të departamenteve të tjera të Universitetit. Në hartimin tonë, ne angazhuam vëllimin e papjekur të derdhur të betonit të një dhome të ish-seminareve duke shtruar një paletë dërrasash arre, alumini të shpuar dhe shpërtheu pluhurin mbi muret, dyshemenë dhe tavanin e hapësirës.