Revista Design
Revista Design
Klubi I Notit

Loong

Klubi I Notit Kombinimi i biznesit të orientuar drejt shërbimit me format e reja të biznesit është një trend. Projektuesi integron në mënyrë eksperimentale funksionet ndihmëse të projektit me biznesin kryesor, ri-optimon funksionet kryesore të trajnimit sportiv prindër-fëmijë, dhe ndërton projektin në një hapësirë gjithëpërfshirëse për not dhe edukim sportiv, duke integruar argëtimin dhe kohën e lirë.

Klubi Për Fëmijë

Meland

Klubi Për Fëmijë I gjithë projekti ka përfunduar shprehjen e shkëlqyer të temës shesh lojërash shtëpie prind-fëmijë, duke treguar një shkallë të lartë të plotësisë dhe qëndrueshmërisë në tregimin e rrjedhshëm dhe në hapësirë. Dizajni i linjës delikate lidh zona të ndryshme funksionale dhe realizon racionalitetin e rrjedhave të vizitorëve. Tregimi i hapësirës, nga ana tjetër, lidh hapësira të ndryshme përmes një komploti të plotë dhe i bën konsumatorët të përjetojnë udhëtimin e mrekullueshëm të bashkëveprimit prind-fëmijë.

Apartamenti

Home in Picture

Apartamenti Projekti është një hapësirë jetese e krijuar për një familje me katër fëmijë me dy fëmijë. Atmosfera e ëndrrave të krijuara nga modelimi i shtëpisë vjen jo vetëm nga bota e përrallave e krijuar për fëmijë, por edhe nga sensi futuristik dhe tronditja shpirtërore e sjellë nga sfida për orenditë tradicionale të shtëpisë. Duke mos qenë i detyruar nga metodat dhe modelet e ngurtë, projektuesi shpërbëi logjikën tradicionale dhe paraqiti një interpretim të ri të mënyrës së jetesës.

Dizajni I Brendshëm I Banimit

Inside Out

Dizajni I Brendshëm I Banimit Projektuesi i parë arkitektonik projekti i parë i pavarur i dizajnit të brendshëm, duke zgjedhur një përzierje të mobiljeve japoneze dhe nordike për të krijuar një atmosferë të rehatshme dhe të këndshme. Druri dhe pëlhura përdoren kryesisht në të gjithë banesën me pajisje minimale të dritës. Koncepti & quot; Brenda jasht & quot; kuti druri e zbuluar me hyrjen dhe korridorin e lidhur prej druri ndërsa është e hapur për dhomën e ndenjes si & quot; Brenda & quot; libra dhe shfaqje arti, me dhoma si "Jashtë &"; xhep hapësirash që shërbejnë funksione jetese.

Selia

Nippo Junction

Selia Zyra Qendrore e Nippo është e ndërtuar mbi një kryqëzim shumëplanësh të infrastrukturës urbane, një autostradë dhe një park. Nippo është një kompani udhëheqëse në ndërtimin e rrugëve. Ata përcaktojnë Michi, që do të thotë "rrugë" në japonisht, si bazë e konceptit të tyre të projektimit si "ajo që lidh një larmi komponentësh". Michi lidh ndërtesën me kontekstin urbanistik dhe gjithashtu lidh hapësirat individuale të punës me njëra-tjetrën. Michi u përmirësua për të krijuar lidhje krijuese dhe për të realizuar Junction Place një vend pune unik të mundshëm vetëm këtu në Nippo.

Shtëpi Private

Bbq Area

Shtëpi Private Projekti i zonës bbq është një hapësirë që lejon gatimin jashtë dhe bashkimin e familjes. Në Kili zona bbq zakonisht ndodhet larg shtëpisë megjithatë në këtë projekt ajo është pjesë e shtëpisë duke e bashkuar atë me kopshtin duke përdorur dritare të mëdha me shkëlqim të palosshëm që lejojnë magjinë e hapësirës së kopshtit të rrjedhë në shtëpi. Katër hapësirat, natyra, pishina, ngrënia dhe gatimi janë të bashkuara në një dizajn unik.