Revista Design
Revista Design
Restoranti

100 Bites Dessert

Restoranti Marrja e kafshimit si temë e dizajnit, portretet grafike, modelet e dhëmbëve, pamjet vizuale të kokës së të famshëmve janë të gjitha tiparet kryesore që ndihmojnë për të stimuluar sythat e shijes së çdo klienti. Nga tavani i zbukuruar grafik kafe dhe i bardhë, deri në murin e bardhë super grafik, deri në murin e ekranit të rregulluar mjeshtërisht, së bashku me 100 ikonat e kafshimit që përfaqësojnë dekada të ndryshme, një aromë e pasur me humor të zi, të ngatërruar.

Dizajni I Korporatave

Vivifying Minimalism

Dizajni I Korporatave Dorëzimi ishte krijimi i një hapësire bashkëkohore që rregullon terapitë bazuar në teknologji të përparuar, ndërsa ofron trajtime klasike spa. Propozimi që rezultoi ishte krijimi i një hapësire dinamike që lëshon shtrëngimin e laboratorëve shkencorë, ndërsa shtoi konotacione të njohura të brendshme klasike të ngrohtë. Frymëzimi për hollin në tokë erdhi nga filozofia e zenit dhe natyra dyndike e kozmosit. Lavaplasteri i bardhë lë të kuptohet arsyeja klinike e bardhë dhe shkencore, kafe çokollatë nga paleta klasike duke lënë të kuptohet konotacionet me shije të dëshirave të njeriut.

Qendra Mjekësore

Neo Derm The Center

Qendra Mjekësore Isshtë krijuar për të rezonuar temën e linjave, dhe pikat kryesore të ngjyrave të gëlqeres janë vetëm të mjaftueshme për të demonstruar një përmbledhje të lezetshme dhe energjike për këtë qendër të veçantë për kujdesin e lëkurës. Rrezet e linjave të bardha të shiritave po vrapojnë në të gjithë tavanin e bardhë dhe shtrihen në hapësirën përreth me dinamikë. Zona e relaksimit ngjitur me pritjen është vendosur në një gëlqere në tonin me ngjyra të gëlqeres nga mobiljet në qilim që thekson thelbin e markës së re dhe të rinovuar duke rishikuar portin e Victoria.

Ekspozita Dhe Hapësira E Bisedimeve

All Love in Town Sales Center

Ekspozita Dhe Hapësira E Bisedimeve Hapësira tregtare gjithashtu mund të jetë zonë e veprimtarisë së orientuar nga biznesi plot art dhe estetikë aq sa një teatër dhe muze. Pak nga projektuesit kurrë nuk kanë menduar që kombinimi intensiv i njerëzve dhe rrethinës bëhet aq thelbësor sesa kurrë që prisnim. Ne krijuam një hapësirë të brendshme e cila goditi një akord me njerëzit ndërsa hynte në të duke shfrytëzuar sa më shumë materialet me çmime të ulëta - llamba të lehta, Ping Pong dhe topa dekorimi të Krishtlindjeve. Ajo nxori një legjendë të shitjes së pasurive të përfundimit të detyrave të shitjes në tre muaj në atë kohë në të gjithë industrinë për shkak të dizajnit dallues.

Kinema

Wuhan Pixel Box Cinema

Kinema "Pixel" është elementi themelor i imazheve, stilisti eksploron marrëdhëniet e lëvizjes dhe pixel për t'u bërë tema e këtij dizajni. “Pixel” është aplikuar në fusha të ndryshme të kinemasë. Salla e madhe e arkave të kutive përmban një zarf të jashtëzakonshëm të lakuar të formuar nga mbi 6000 copë panele çeliku inox. Muri i shfaqjes së funksionit është zbukuruar me një sasi të madhe shiritash katrorë të zgjatur nga muri po paraqesin emrin magjepsës të kinemasë. Brenda këtij kinemaje, të gjithë do të shijonin atmosferën e shkëlqyer të botës dixhitale të gjeneruar nga kohezioni i të gjithë elementëve “Pixel”.

Zyra

White Paper

Zyra Brendësia në formë kanavacë materializon një hapësirë për kontributin krijues të stilistëve dhe krijon mundësi për një ekspozitë të shumtë të procesit të projektimit. Ndërsa çdo projekt përparon, muret dhe tabelat janë të mbuluara me hulumtime, skica të projektimit dhe prezantime, duke regjistruar evolucionin e çdo dizajni dhe duke u bërë ditari i projektuesve. Dyshet e bardha dhe dera prej bronzi, të cilat janë të punuara në mënyrë unike dhe të guximshme për përdorim të fuqishëm të përditshëm, mbledhin gjurmët dhe gjurmët e gishtërinjve nga stafi dhe klientët, duke dëshmuar rritjen e kompanisë.