Revista Design
Revista Design
Rinovimi I Skelës

Dongmen Wharf

Rinovimi I Skelës Dorëza e Dongmen është një kamionç i vjetër me mijëvjeçarë në lumin nënë të Chengdu. Për shkak të raundit të fundit të "rinovimit të qytetit të vjetër", zona është shkatërruar dhe rindërtuar në thelb. Projekti është të prezantojë një pamje historike të lavdishme përmes ndërhyrjes së artit dhe teknologjisë së re në një sit kulturor të qytetit që është zhdukur, dhe të aktivizojë dhe ri-investojë infrastrukturën urbane të gjumit të gjatë në domenin publik urban.

Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Hoteli ndodhet në Luzhou, Provinca Sichuan, një qytet i njohur për verën e tij, dizajni i të cilit është frymëzuar nga shpella lokale e verës, një hapësirë që ngjall një dëshirë të fortë për të eksploruar. Lobi është rindërtimi i shpellës natyrore, lidhja vizuale e lidhur me të cilën shtrin konceptin e shpellës dhe strukturën urbane lokale në hoteln e brendshëm, duke formuar kështu një bartës kulturor të veçantë. Ne e vlerësojmë ndjenjën e pasagjerit kur qëndron në hotel, dhe gjithashtu shpresojmë që cilësi e materialit si dhe atmosfera e krijuar mund të perceptohen në një nivel më të thellë.

Shtëpia E Banimit

Soulful

Shtëpia E Banimit E gjithë hapësira bazohet në qetësi. Të gjitha ngjyrat e sfondit janë të lehta, gri, të bardha, etj. Për të balancuar hapësirën, në hapësirë shfaqen disa ngjyra shumë të ngopura dhe disa tekstura me shtresa, të tilla si e kuqe e thellë, siç janë jastëkët me printime unike, siç janë disa zbukurime me teksturë . Ato bëhen ngjyrat e mrekullueshme në holl, duke shtuar edhe ngrohtësinë e duhur në hapësirë.

Dizajni I Brendshëm I Hapësirës Me Pakicë

Studds

Dizajni I Brendshëm I Hapësirës Me Pakicë Studds Accessories Ltd, është prodhuesi i helmetave dhe aksesorëve me dy rrota. Helmetat e studive shiten tradicionalisht në dyqanet me shumë marka. Prandaj, ekzistonte nevoja për të krijuar një identitet marke që e meritonte. D'art konceptualizoi dyqanin, duke shfaqur pika inovative me prekje si realiteti virtual i produkteve, tabelat interaktive të ekraneve me prekje dhe makineritë sanitare të helmetave etj. Studion përkrenaren dhe dyqanet e aksesorëve, të tërhequr në një numër të konsiderueshëm klientësh, duke marrë udhëtimin me pakicë të klientëve në nivelin tjetër.

Dizajni I Brendshëm I Kafenesë

Quaint and Quirky

Dizajni I Brendshëm I Kafenesë Shtëpia e ëmbëlsirave Quaint & Quirky është një projekt që tregon vibe moderne bashkëkohore me një prekje të natyrës që pasqyron saktësisht trajtonet e shijshme. Ekipi dëshiron të krijojë një vend që me të vërtetë unik dhe ata shikuan në folenë e zogjve për frymëzim. Koncepti solli më pas në jetë përmes një koleksioni të podave për ulëse që shërbejnë si veçori qendrore e hapësirës. Struktura dhe ngjyrat e gjalla të të gjitha pjesëve të pods ndihmojnë në krijimin e një sensi të njëtrajtshmërisë që lidh së bashku tokën dhe dyshemenë e mesëm edhe pasi ato i japin ambientit një prekje të tërheqjes së vëmendjes.

Dizajni I Brendshëm I Kafenesë

& Dough

Dizajni I Brendshëm I Kafenesë Klienti ka selinë në Japoni me 1.300 dyqane të markave të dyqaneve, dhe Dough është një markë kafeje që do të zhvillohet rishtazi dhe është dyqani i parë që bën një hapje madhështore. Ne theksuam forcën që klienti ynë mund të sigurojë dhe i reflektuam ato në dizajne. Duke përfituar nga forca e klientit tonë, një nga pikat e para karakteristike të kësaj kafene është lidhja midis banakut të blerjes dhe kuzhinës. Me vendosjen e një dritareje dhe një dritare të ekuilibruar, klienti ynë është i mirë në këtë stil operativ, do t'i bëjë klientët të rrjedhin më të butë.