Revista Design
Revista Design
Dyqani I Artit

Kuriosity

Dyqani I Artit Kuriosity përfshin një platformë në internet me pakicë të lidhur me këtë dyqan të parë fizik që tregon një përzgjedhje të modës, dizajnit, produkteve të punuar me dorë dhe veprave të artit. Më shumë se një dyqan tipik me pakicë, Kuriosity është krijuar si një përvojë e kuruar e zbulimit, ku produktet në ekran plotësohen me një shtresë shtesë të mediave të pasura interaktive që shërbejnë për të tërhequr dhe angazhuar me klientin. Ekrani i dritares së kutisë ikonike të Kuriosity ndryshon ngjyrën për të tërhequr dhe kur klientët ecin pranë, produktet e fshehura në kuti prapa portalit të dukshëm të pafund të xhamit ndizen duke i ftuar ata të futen brenda.

Ndërtesa Me Përdorim Të Përzier

GAIA

Ndërtesa Me Përdorim Të Përzier Gaia është e vendosur pranë një ndërtese qeveritare të sapo propozuar që përfshin një ndalesë metro, një qendër të madhe tregtare dhe parkun më të rëndësishëm urban të qytetit. Ndërtesa me përdorim të përzier me lëvizjen e saj skulpturore vepron si një tërheqës krijues për banorët e zyrave, si dhe hapësirat e banimit. Kjo kërkon një sinergji të modifikuar midis qytetit dhe ndërtesës. Programimi i larmishëm angazhon në mënyrë aktive strukturën lokale gjatë gjithë ditës, duke u bërë një katalizator për atë që pashmangshmërisht së shpejti do të jetë një pikë e nxehtë.

Zyra E Shitjeve

The Curtain

Zyra E Shitjeve Dizajni i këtij projekti ka një qasje unike për të përdorur Metal Mesh si zgjidhje për qëllime praktike dhe estetike. Metali i tejdukshëm Metal krijon një shtresë perde e cila mund të mjegullojë kufirin midis hapësirës së brendshme dhe asaj të jashtme - hapësirës gri. Thellësia e hapësirës e krijuar nga perde e tejdukshme krijon një nivel të pasur të cilësisë hapësinore. Meliku i pandryshkshëm i lëmuar Metal Mesh ndryshon në kushte të ndryshme të motit dhe periudhë të ndryshme të një dite. Pasqyrimi dhe tejdukshmëria e Mesh me peizazhin elegant krijon një hapësirë të qetë kineze hapësirë ZEN.

Shtëpia E Banimit

Boko and Deko

Shtëpia E Banimit Shtë shtëpia që lejon banorët të kërkojnë vendndodhjen e tyre, që përputhen me emocionet e tyre, në vend që të vendosin vendndodhjet në shtëpitë e zakonshme që janë të paracaktuara nga mobiljet. Dyshemetë me lartësi të ndryshme janë instaluar në hapësira të gjata në formë tuneli në veri dhe jug dhe të lidhur në disa mënyra, kanë realizuar një hapësirë të pasur të brendshme. Si rezultat, ajo do të gjenerojë ndryshime të ndryshme atmosferike. Ky model inovativ është i denjë të vlerësohet shumë duke respektuar që ata rishqyrtojnë rehatinë në shtëpi ndërsa paraqesin probleme të reja në jetën konvencionale.

Restoranti Bistro

Gatto Bianco

Restoranti Bistro Një përzierje interesante e tregimeve retro në këtë bistro rrugë, duke përfshirë orendi të llojllojshme të stileve ikonike: dashuri të cilësisë së mirë Windsor, kolltuqe retro daneze, karrige industriale franceze dhe bare të ndezura prej lëkure Loft. Ndërtesa përmban kolonat me tulla të ndritshme dhe elegant, së bashku me dritaret me fotografi, duke siguruar dridhje fshatar në një mjedis me diell, dhe varëse nën tavanin metalik të valëzuar mbështesin ndriçimin e ambientit. Arti metalik i koteleve që shkel në terren dhe vrapon për t'u fshehur nën pemë tërheq vëmendjen, duke i bërë jehonë sfondit me ngjyra prej druri, të gjalla dhe të animuara.

Rinovimi I Ndërtesave Historike

BrickYard33

Rinovimi I Ndërtesave Historike Në Tajvan, edhe pse ka disa raste të tilla të rinovimit të ndërtesave historike, por ajo ka një rëndësi historike, është një vend i mbyllur më herët, tani ai hapet para të gjithëve. Ju mund të ngrënit këtu, ju mund të bëni një shëtitje këtu, të performoni këtu, të shijoni peizazhin këtu, të dëgjoni muzikë këtu, të bëni leksione, dasmë, madje edhe të sapo përfunduar prezantimin e makinave BMW dhe AUDI, me shumë funksione. Këtu mund të gjeni kujtime për të moshuarit gjithashtu mund të jetë brezi i ri për të krijuar kujtime.