Revista Design
Revista Design
Dyqani Zyrtar, Shitja Me Pakicë

Real Madrid Official Store

Dyqani Zyrtar, Shitja Me Pakicë Koncepti i dizajnit të dyqanit bazohet në një përvojë në Santiago Bernabeu, e përqendruar në përvojën e blerjeve dhe krijimin e përshtypjes. Shtë një koncept që në të njëjtën kohë që nderon, vlerëson dhe pavdekon klubin, thotë se arritjet kanë qenë rezultat i talentit, përpjekjes, luftës, përkushtimit dhe vendosmërisë. Projekti përfshin Dizajnin e Konceptit dhe Implementimin Tregtar, Branding, Paketimin, Linja Grafike dhe Dizajnin e Mobiljeve Industriale.

Shtëpia E Banimit

Tempo House

Shtëpia E Banimit Ky Projekt është një rinovim i plotë i një shtëpie të stilit kolonial në një nga lagjet më simpatike në Rio de Janeiro. Vendosur në një sit të jashtëzakonshëm, plot me pemë dhe bimë ekzotike (plani origjinal i peizazhit nga arkitekti i famshëm i peizazhit Burle Marx), qëllimi kryesor ishte integrimi i kopshtit të jashtëm me hapësirat e brendshme duke hapur dritare dhe dyer të mëdha. Dekori ka marka të rëndësishme italiane dhe braziliane, dhe koncepti i tij është ta keni atë si një kanavacë në mënyrë që klienti (një koleksionues arti) të mund të shfaqë pjesët e tij të preferuara.

Studio Dizajni Me Galeri

PARADOX HOUSE

Studio Dizajni Me Galeri Një depo e nivelit të ndarjes të kthyer në studio elegant të dizajnit multimedial, Paradox House gjen ekuilibrin e përsosur midis funksionalitetit dhe stilit ndërsa reflekton pronarin e tij shijen unike dhe mënyrën e jetës. Ajo krijoi një studio të mrekullueshme të projektimit multimedia me linja këndore të pastra dhe që tregon një kuti qelqi të spikatur me ngjyrë të verdhë në mezzaninë. Format dhe linjat gjeometrike janë moderne dhe të frikshme, por të bëra me shije për të siguruar një hapësirë unike pune.

Qendra E Të Mësuarit

STARLIT

Qendra E Të Mësuarit Qendra e të mësuarit Starlit është krijuar për të ofruar trajnime për performancën në mjedisin relaksues të të mësuarit për fëmijët 2-6 vjeç. Fëmijët në Hong Kong po studiojnë nën presion të lartë. Për të fuqizuar formën dhe hapësirën përmes paraqitjes dhe për të përshtatur programe të ndryshme, ne po aplikojmë Planifikimin e Qytetit të Romës së Lashtë. Elementet rrethore janë të zakonshëm përgjatë rrezatimit të krahëve në aranzhimin e boshtit për të lidhur klasën dhe studiot midis dy krahëve të veçantë. Kjo qendër e të mësuarit është krijuar për të krijuar një atmosferë të lezetshme mësimore me hapësirë sa më të madhe.

Dizajni I Zyrës

Brockman

Dizajni I Zyrës Si një firmë investimesh e bazuar në tregtinë e minierave, efikasiteti dhe produktiviteti janë aspektet kryesore në rutinën e biznesit. Dizajni fillimisht u frymëzua nga natyra. Një frymëzim tjetër i dukshëm në dizajn është theksi në gjeometri. Këta elementë kryesorë ishin në pararojë të modeleve dhe kështu u përkthyen vizualisht përmes përdorimit të kuptimeve gjeometrike dhe psikologjike të formës dhe hapësirës. Në ruajtjen e prestigjit dhe reputacionit të ndërtesës tregtare të klasit botëror, një arenë unike e korporatës lind përmes përdorimit të qelqit dhe çelikut.

Restoranti Barbeque

Grill

Restoranti Barbeque Fushëveprimi i projektit është rimodelimi i dyqanit ekzistues të riparimit të motorit 72 metra katror në një restorant të ri Barbeque. Fushëveprimi i punës përfshin një ridizajnim të plotë të hapësirës së jashtme dhe të brendshme. E jashtme u frymëzua nga një bashkim grilë Barbeque me skemën e thjeshtë me ngjyra të zezë dhe të bardhë të qymyrgurit. Një nga sfidat e këtij projekti është të përshtatet me kërkesat agresive programatike (40 vende në zonën e ngrënies) në një hapësirë kaq të vogël. Për më tepër, ne duhet të punojmë me një buxhet të vogël të pazakontë (40,000 dollarë amerikanë), i cili përfshin të gjitha njësitë e reja HVAC dhe një kuzhinë të re tregtare.