Revista Design
Revista Design
Kafe Universiteti

Ground Cafe

Kafe Universiteti Kafeja e re Gr Ground ’shërben jo vetëm për krijimin e kohezionit shoqëror midis fakulteteve dhe studentëve të shkollës inxhinierike, por edhe për të inkurajuar ndërveprimin midis dhe ndërmjet anëtarëve të departamenteve të tjera të Universitetit. Në hartimin tonë, ne angazhuam vëllimin e papjekur të derdhur të betonit të një dhome të ish-seminareve duke shtruar një paletë dërrasash arre, alumini të shpuar dhe shpërtheu pluhurin mbi muret, dyshemenë dhe tavanin e hapësirës.

Hapësira E Brendshme

Chua chu kang house

Hapësira E Brendshme Pika e akupunkturës në këtë shtëpi ishte lidhja e zonës së mbyllur në një pamje krejt të re të qetësisë. Duke i bërë këto, bukuri të caktuar historike dhe të papërpunuara po rikthehen për të strehuar boshllëkun e shtëpisë. Akomodimi i ri përfundon me një surprizë të brendshme brenda një brendshme; e thatë dhe e lagësht Kuzhina brenda një kuzhine dhe ngrënie brenda një kuzhine. Hapësira e jetesës u ndërpre gjithashtu nga një sulm mbresëlënës arti që së shpejti është bërë strehimi personal i kabllove elektrike. Për të plotësuar theksin e përgjithshëm, kërkohet copëza të dritës së ngrohtë për të njollosur nëpër të gjitha muret me ngjyra.

Restoranti

Osaka

Restoranti E vendosur në fqinjin Itaim Bibi (Sao Paulo, Brazil), Osaka tregon me krenari arkitekturën e tij, duke ofruar një ambient intim dhe komod në hapësirat e tij të ndryshme. Tarracë në natyrë pranë rrugës është hyrja në një oborr të gjelbër dhe modern, një lidhje midis brendshme, jashtme dhe natyrës. Estetika private dhe e sofistikuar u materializua me përdorimin e elementeve natyrore si druri, gurët, hekuri dhe tekstilet. Sistemi i çatisë Lamella me ndriçim të errët dhe punimet e gdhendjes së drurit u studiuan me kujdes për të përfunduar dizajnin e brendshëm harmonizues dhe për të gjeneruar ambjente të ndryshme.

Objekti I Testimit Të Verës

Grapevine House

Objekti I Testimit Të Verës Shtëpia e Rrushit në formën e një rrushi abstrakt, i cili është pothuajse falas në pritje të vreshtit. Elementi kryesor i tij mbështetës i gjeneruar nga një kolonë e fabrikuar dixhitale paraqet një homazh ndaj një rrënje të vjetër rrushi. Ballina e vazhdueshme e shtëpisë së Rrushit është e hapur në të gjitha drejtimet dhe mundëson përvojën e menjëhershme të peizazhit të vreshtit. Një përmirësim vizual i shijes së të gjitha verërave të testimit duhet të jepet në këtë mënyrë.

Dizajni I Brendshëm Me Pakicë

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Dizajni I Brendshëm Me Pakicë Klienti kërkon një dizajn krijues për të përfaqësuar mirë markën. Emri 'Hiveometrik' formohet nga dy fjalë 'koshere' dhe 'gjeometrike', e cila thjesht tregon konceptin kryesor dhe vizualizon modelin. Dizajni është frymëzuar nga produkti i heroit të markës, një vitore elektrike në formë hualli. Paramenduar si një tufë mjalti, tiparet e mureve dhe tavanit në përfundimet e rregullta lidhin pa ndërprerje dhe bashkëveprojnë forma gjeometrike komplekse. Linjat janë delikate dhe të pastra, duke rezultuar në një pamje bashkëkohore të hijshme për të simbolizuar imagjinatën dhe krijimtarinë e pafund.

Koncepti I Arkitekturës Së Korporatës

Pharmacy Gate 4D

Koncepti I Arkitekturës Së Korporatës Koncepti krijues bazohet në kombinimin e përbërësve materialë dhe jomaterial, të cilët së bashku krijojnë një platformë mediatike. Pika qendrore e kësaj platforme karakterizohet nga një tas i madh, si simbol i një gote alkoolike abstrakte, mbi të cilën parashikohet një diagram holografik i një fije lundruese të ADN-së. Ky hologram ADN, i cili në fakt përfaqëson parullën "Një premtim për jetën", rrotullohet ngadalë dhe sugjeron lehtësinë e jetës së një organizmi njerëzor pa simptoma. Hologrami rrotullues i ADN-së, jo vetëm që përfaqëson rrjedhën e jetës, por edhe marrëdhënien midis dritës dhe vetë jetës.