Revista Design
Revista Design
Dyqan

Family Center

Dyqan Ka disa arsye pse e mbylla murin e përparëm të gjatë (30 metra). Një, ishte se lartësia e ndërtesës ekzistuese ishte vërtet e pakëndshme, dhe unë nuk kisha leje ta prekja! Së dyti, duke mbyllur fasadën e përparme, fitova 30 metra hapësirë në mur brenda. Sipas studimit tim të përditshëm të statistikave vëzhguese, shumica e blerësve zgjodhën të futen brenda dyqanit vetëm për shkak të kuriozitetit, dhe të shohin se çfarë po ndodh pas kësaj fasade Forma kurioze.

Restoranti

Lohas

Restoranti Kundërvajtja për rrahjen urbane. Baza është e vendosur në një kryqëzim të trafikut të zënë. Plani i përgjithshëm hapësinor synon të krijojë një ritëm të butë dhe të vendosur, sikur të nxisë kohë për të ngadalësuar dhe në këtë jetë urbane me ritme të shpejta për të shijuar çdo moment këtu dhe tani. Hapësira e hapur, siç formohet, përmes planifikimit të mesëm, ndan hapësirën bazuar në funksionalitete të ndryshme. Ekranet e njëllojshme totem i shtojnë ambientit të butë hapësinor disa gjallëri kongjeniale.

Restoranti

pleasure

Restoranti Kënaqësia e të jetuarit të një jete arti. Zgjatja dhe Vazhdimi. Përmes shtrirjes së formave të tavanit dhe hapësirave të dyshemesë, dhe izolimit të konturit të tyre të vazhdueshëm, që shkon drejt e këtu ose errësohet atje, duke reflektuar një forcë veprimi që përfshin majat dhe luginat në jetë. Ndërsa ambientet e shtresuara dhe morfomat lëvizin, imazhet e bukurisë janë ngjitur në hapësirë. Kabina hapësinore të jetë e lëngshme dhe transparente, ndërsa ruan ndarjet e ndarjeve të ndryshme. Me rregullimin e zgjuar të hapësirës, intimiteti mund të ekzistojë në mes të ndarjeve.

Vendbanimi

nature

Vendbanimi Kjo shtëpi është e dizajnuar për një çift. Kthehu te natyra. Njerëzit janë të gatshëm të dalin më shumë, të jenë jashtë apo, ta lënë natyrën të jetë pjesë e jetës së tyre, të lejojë që natyra të pasurojë fjalorin e shtëpisë. Thjesht, lejo që natyra të futet dhe të hipë mbi zgjatimin e saj. Elementë të pasur dhe të larmishëm, që tregojnë se si shkëputja mund të ekzistojë krahas kompleksitetit të dendur, ashtu si aspektet e shumta të luleve, që përfundimisht do të bëhen vetë, në zgjedhjet përfundimtare pas shumë diskutimesh.

Hapësira Për Zyra

Samlee

Hapësira Për Zyra Pa detaje të bezdisshme, Zyra Samlee u krijua nga një estetikë orientale e thjeshtuar. Ky koncept përputhet me qytetin në zhvillim të shpejtë. Në këtë shoqëri informacioni shumë të rrjedhshme, projekti paraqet marrëdhënien interaktive midis qytetit, punës dhe njerëzve - një lloj lidhjeje intime e veprimtarisë dhe inercisë; shtresë transparente; përshkim bosh.

Konvikti Studentor

Koza Ipek Loft

Konvikti Studentor Koza Ipek Loft është dizajnuar nga studio craft312 si një bujtinë studentore dhe qendër rinore me një kapacitet 240 shtretër në zonën 8000 m2. Ndërtimi i Koza Ipek Loft përfundoi në maj 2013. Në përgjithësi, hyrja në shtëpi për mysafirë, aksesi në qendrën e të rinjve, një restorant, sallë konferencash dhe holl, sallat e studimit, dhomat dhe zyrat administrative në shumëfish të ndërtesës 12 katëshe të përbërë nga një inovative, moderne dhe janë krijuar hapësira të rehatshme për të jetuar. Dhoma për 2 persona në qelizat thelbësore të rregulluara sipas secilit kat, dy ndarje dhe një përdorimi prej 24 personash.