Revista Design
Revista Design
Salla E Lutjeve

Water Mosque

Salla E Lutjeve Me një zbatim të ndjeshëm në sit, ndërtesa bëhet një vazhdim i detit përmes një platforme të ngritur që shërben si Salla e Lutjeve që zgjerohet drejt pafundësisë. Formacionet e lëngut i referohen lëvizjes së detit në përpjekje për të lidhur Xhaminë me rrethinat. Ndërtesa qëndron duke pasqyruar natyrën e funksionit të saj dhe manifeston fizikisht filozofinë e arkitekturës së Lindjes së Mesme në një mënyrë bashkëkohore. Pjesa e jashtme që rezulton krijon një shtesë ikonike në horizontin e horizontit dhe një rikonstruksion të tipologjisë të realizuar në një gjuhë moderne të projektimit.

Emri i Projektit : Water Mosque, Emri i stilistëve : Nikolaos Karintzaidis, Emri i klientit : Abu Dhabi Saadiyat Island.

Water Mosque Salla E Lutjeve

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.