Revista Design
Revista Design
Straightener Për Flokët

Nano Airy

Straightener Për Flokët Hekuri i ndrequr me ajër Nano kombinon materiale veshje nano-qeramike me teknologji inovative të hekurit negativ, i cili sjell flokët butësisht dhe me shkëlqim në formën e drejtë shpejt. Falë sensorit të magnetit në pjesën e sipërme të kapakut dhe trupit, pajisja fiket automatikisht kur kapaku është i mbyllur, i cili është i sigurt për t'u transportuar. Trupi kompakt me modelin USB të rikarikueshëm wireless është i lehtë për tu ruajtur në çantë dhe mbartur, duke ndihmuar femrat të mbajnë një hairstyle elegante në çdo kohë, në çdo vend. Skema e ngjyrave të bardhë dhe rozë i jep pajisjes një karakter femëror.

Aplikacioni Celular

DeafUP

Aplikacioni Celular Shurdhimi nxit rëndësinë e arsimit dhe përvojës profesionale për komunitetin e të shurdhërve në Evropën Lindore. Ata krijojnë një mjedis ku profesionistët e dëgjimit dhe studentët e shurdhër mund të takohen dhe bashkëpunojnë. Puna së bashku do të jetë një mënyrë e natyrshme për të fuqizuar dhe motivuar njerëzit e shurdhër që të bëhen më aktivë, të rrisin talentin e tyre, të mësojnë aftësi të reja, të bëjnë një ndryshim.

Çanta Dore

Qwerty Elemental

Çanta Dore Ashtu si evolucioni i dizajnit të makinave shkruese tregon transformimin nga një formë vizive shumë komplekse në formën gjeometrike të thjeshtë, të rreshtuar, Qwerty-elementar është mishërimi i forcës, simetrisë dhe thjeshtësisë. Pjesët konstruktive të çelikut të bëra nga zejtarë të ndryshëm janë tipar vizual dallues i produktit, i cili i jep çantës një pamje arkitektonike. Veçantia thelbësore e çantës janë dy çelësa makine shkrimi të cilat janë prodhuar vetë dhe grumbulluar nga vetë stilisti.

Koleksioni I Veshjeve Të Grave

Macaroni Club

Koleksioni I Veshjeve Të Grave Koleksioni, Macaroni Club, është frymëzuar nga macaroni & # 039; s nga mesi i shekullit të 18-të duke i lidhur ato me njerëzit e varur me logon e sotme. Macaroni ishte termi për burrat që tejkaluan kufijtë e zakonshëm të modës në Londër. Ata ishin mania logos e shekullit të 18-të. Ky koleksion synon të tregojë fuqinë e logos nga e kaluara në të tashmen, dhe krijon Macaroni Club si një markë në vetvete. Detajet e dizajnit janë frymëzuar nga kostumet e Macaroni në 1770, dhe tendenca aktuale e modës me vëllime dhe gjatësi ekstreme.

Uebfaqja

Tailor Made Fragrance

Uebfaqja Tailor Made Fragrance lindi nga përvoja e një kompanie italiane e specializuar në zhvillimin dhe prodhimin e paketimeve parësore për aromat, kujdesin e lëkurës, ngjyrat kozmetike dhe sektorët e aromave shtëpiake. Roli i Webgriffe ishte të mbështeste Strategjinë e Biznesit të klientit duke hartuar një zgjidhje që favorizonte ndërgjegjësimin e markës dhe fillimin e Njësisë së re të Biznesit të përqendruar në përdoruesit që të krijojnë parfumet e tyre unike dhe plotësisht të personalizuara, hapa të parë të një procesi të gjerë të rritjes industriale dhe segmentimi i ofertës B2B.

Kontrolli I Cilësisë Së Ajrit

Midea Sensia AQC

Kontrolli I Cilësisë Së Ajrit Midea Sensia AQC është një hibrid inteligjent që integron brendësinë e shtëpisë me elegancën dhe stilin. Ajo sjell teknologji dhe inovacion të humanizuar përmes veçorive, duke kontrolluar temperaturën dhe pastrimin e cilësisë së ajrit me ndriçim dhe vazo në dekor të dhomës. Mirëqenia arrin përmes teknologjisë së sensorëve që mund të lexojnë mjedisin dhe të mbajnë temperaturën lokale dhe lagështinë e qëndrueshme, sipas konfigurimit të mëparshëm, të bërë nga MideaApp.