Revista Design
Revista Design
Robot Autonome Celular

Pharmy

Robot Autonome Celular Robot autonom i navigimit për logjistikën e spitalit. Shtë një sistem produkt-shërbimi për të kryer dërgesa të sigurta, duke zvogëluar shanset e profesionistit shëndetësor për t'u ekspozuar për t'u sëmurë, duke kufizuar sëmundjet pandemike midis stafit të spitalit dhe pacientëve (COVID-19 ose H1N1). Dizajni ndihmon për të trajtuar shpërndarjet spitalore me qasje të lehtë dhe siguri, duke përdorur ndërveprimin e pakomplikuar të përdoruesit përmes teknologjisë miqësore. Njësitë robotike kanë aftësinë për të lëvizur në mënyrë autonome në mjedis të brendshëm dhe kanë rrjedhë të sinkronizuar me njësi të ngjashme, duke qenë në gjendje të robotojnë punë bashkëpunuese të ekipit.

Banimi

Shkrub

Banimi Shtëpia e Shkrubit u shfaq nga dashuria dhe nga dashuria - një çift i dashur me tre fëmijë. ADN e shtëpisë përfshin parimet strukturuese estetike që gjejnë frymëzim në historinë dhe kulturën ukrainase të frymëzuar nga mençuria japoneze. Elementi i tokës si material e bën veten të ndihet në aspektet strukturore të shtëpisë, siç është çatia origjinale e mbuluar me dhëmb dhe në muret e argjilës me teksturë të bukur dhe të dendur. Ideja për të bërë homazhe, si një vend themelues, mund të ndihet në të gjithë shtëpinë, si një fije delikate udhëzuese.

Difuzori I Aromës Së Zgjuar

Theunique

Difuzori I Aromës Së Zgjuar Agarwood është i rrallë dhe i shtrenjtë. Aroma e tij mund të merret vetëm nga djegia ose nxjerrja, e përdorur brenda dhe e lejuar nga pak përdorues. Për të thyer këto kufizime, një shpërndarës aromë i zgjuar dhe tableta agarwood natyrale të bëra me dorë krijohen pas përpjekjeve 3-vjeçare me mbi 60 dizajne, 10 prototipe dhe 200 eksperimente. Ajo demonstron një model të ri të mundshëm biznesi dhe përdor kontekstin për industrinë e agarwood. Përdoruesit thjesht mund të vendosin difuzorin brenda një makine, të rregullojnë kohën, dendësinë dhe shumëllojshmërinë e aromës me lehtësi dhe të shijojnë aromaterapinë e gjithanshme kudo ku shkojnë dhe kurdo që të ngasin.

Kondicioneri

Midea Sensia HW

Kondicioneri Midea Sensia promovon cilësinë e jetës dhe një mënyrë inovative për të ekspozuar objektin e dekorimit. Përveç efikasitetit të rrjedhës së ajrit dhe heshtjes, ajo paraqet panelin inovativ me prekje i cili jep mundësinë e përdorimit të funksioneve dhe ngjyrave dhe intensitetit të rrufesë. Terapia me ngjyra që ndihmon procesin e stresit, duke prirur produkte inovative në të dy mënyrat, mirëqenien dhe estetikën. Përveç estetikës së ndryshme, format e saj integrojnë brendësinë e shtëpisë edhe me elegancën edhe me stilin, duke e vlerësuar shtëpinë me dritë indirekte.

Tavolina

Duoo

Tavolina Tavolina e Duoo është dëshira për të shprehur karakterin përmes minimalizmit të formave. Linjat e saj të hollë horizontale dhe këmbët e këndit metalikë krijojnë një imazh të fuqishëm vizual. Rafti i sipërm ju lejon të vendosni shkrimi në mënyrë që të mos shqetësojë gjatë punës. Një tabaka e fshehur në sipërfaqe për pajisjet lidhëse mban një estetikë të pastër. Tavolina e bërë nga rimeso natyrale mbart ngrohtësinë e strukturës natyrore të drurit. Tavolina mban një ekuilibër të patëmetë, falë materialeve të zgjedhura në mënyrë harmonike, funksionalitetit dhe praktikës së kombinuar me estetikën e formave të rregullta dhe të rrepta.

Makina Makarona E Bërë Në Shtëpi

Hidro Mamma Mia

Makina Makarona E Bërë Në Shtëpi Hidro Mama Mia është një shpëtim socio-kulturor përmes gastronomisë italiane. Eshtë jashtëzakonisht i lehtë për t’u përdorur, është i lehtë dhe kompakt, i lehtë për ruajtje dhe transport. Ai lejon një produktivitet të lartë të sigurt, duke siguruar një përvojë të këndshme gatimi për familjen në jetën e përditshme dhe bashkëveprimin e miqve. Motori është tërësisht i integruar në grupin e transmisionit, duke ofruar fuqi, qëndrueshmëri dhe përdorim të sigurt, duke siguruar gjithashtu pastrim dhe mbështetje të lehtë. Prer brumë me trashësi të ndryshme, duke qenë në gjendje të përgatisë një larmi enësh: makarona, petë, lasagna, bukë, pasta, pica dhe më shumë.