Revista Design
Revista Design
Llambadari

Lory Duck

Llambadari Lory Duck është projektuar si një sistem pezullimi i mbledhur nga modulet e bëra prej bronzi dhe qelqi epoksi, secila ngjan me një rosë që rrëshqet pa mundime përmes ujërave të ftohta. Modulet gjithashtu ofrojnë konfigurim; me një prekje, secila mund të rregullohet që të përballet me çdo drejtim dhe të varet në çdo lartësi. Forma themelore e llambës lindi relativisht shpejt. Sidoqoftë, duheshin muaj hulumtimi dhe zhvillimi me prototipe të panumërta për të krijuar ekuilibrin e tij të përsosur dhe pamjen më të mirë nga të gjitha këndvështrimet e mundshme.

Emri i Projektit : Lory Duck, Emri i stilistëve : Calaras Serghei, Emri i klientit : Siero Carandash brand.

Lory Duck Llambadari

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.