Revista Design
Revista Design
Dizajni I Brendshëm I Kafenesë

& Dough

Dizajni I Brendshëm I Kafenesë Klienti ka selinë në Japoni me 1.300 dyqane të markave të dyqaneve, dhe Dough është një markë kafeje që do të zhvillohet rishtazi dhe është dyqani i parë që bën një hapje madhështore. Ne theksuam forcën që klienti ynë mund të sigurojë dhe i reflektuam ato në dizajne. Duke përfituar nga forca e klientit tonë, një nga pikat e para karakteristike të kësaj kafene është lidhja midis banakut të blerjes dhe kuzhinës. Me vendosjen e një dritareje dhe një dritare të ekuilibruar, klienti ynë është i mirë në këtë stil operativ, do t'i bëjë klientët të rrjedhin më të butë.

Restoranti

La Boca Centro

Restoranti La Boca Centro është një sallë e kufizuar tre-vjeçare në Bar dhe Ushqim, që synon të kultivojë shkëmbime kulturore nën temën e kuzhinës spanjolle dhe japoneze. Kur vizitoni Barcelonën e mrekullueshme, shtimi i bukur i qytetit dhe bashkëveprimi me njerëz të gëzuar, zemërgjerë në Katalonjë kanë frymëzuar planet tona. Në vend që të këmbëngulnim në riprodhimin e plotë, ne u përqëndruam në lokalizimin pjesërisht për të kapur origjinalitetin.

Restoranti Me Bar

IL MARE

Restoranti Me Bar Ne e adoptuam konceptin "dizajn të prerë dhe ngjitës të aftë" në këtë restorant. Për të operuar me shumë restorant, është e paçmueshme të përdoren pjesë të shkëlqyera të modeleve të kombinimit proteanik. Për shembull, forma e formuar me hark që lidh kolonën dhe tavanin do të bëhet një pjesë e dizajnit dhe me siguri do të shkojë lart mbi pankinë ose banakun. Natyrisht, kjo thjesht mund të përdoret si ndarja e atmosferës gjithashtu. Në të vërtetë, tre restorante të tjera tashmë janë përfunduar, dhe ky "dizajn i prerë dhe paste i aftë" ka ushtruar një efekt të dobishëm.

Restorant

George

Restorant Koncepti i George është "një ngrënie e projektuar së bashku me kujtimet e klientit." & Quot; Shtë një vend ku rastësisht mund të shijoni ngjarje të përditshme, të tilla si ahengje me darkë dhe pije, duke pasur kulturën dhe historinë amerikane të arkitekturës moderne kur klienti jetonte në New York. Prandaj, restoranti, në tërësi, është ndërtuar në imazhin e restorantit të trashëgimisë në New York, ndërtesa shtesë të bëra pak nga pak, duke treguar një ndjenjë të prejardhjes historike. Kjo është për të përfshirë konceptin e përmendur më lart dhe ne kemi arritur të shfrytëzojmë maksimalisht potencialin e kësaj ndërtese.

Dizajni I Brendshëm

CRONUS

Dizajni I Brendshëm Ky lokal i anëtarëve synon drejtuesit që janë të prirur të kalojnë netët elegant të qytetit. Do të thotë që do të ndjeni diçka të veçantë dhe të jashtëzakonshme për ata që duan të bëhen anëtar dhe që janë të gatshëm ta përdorin këtë bar. Për më tepër, pasi të filloni të përdorni këtu, përdorshmëria dhe komoditeti do të luajnë një domethënie të madhe për formën e operacionit. Ju mund t'i gjeni këto dy aspekte të përmendura më lart mjaft të çuditshme, dhe të jepni vetëm prekjen e duhur, ishte sfida jonë. Në të vërtetë, kjo "dy aspekte" ishte fjalen për hartimin e këtij sallë pritjeje.

Restoranti Japonez I Prerë

Saboten Beijing the 1st

Restoranti Japonez I Prerë Ky është një zinxhir i restoranteve japoneze të prerë të quajtur "Saboten", restoranti i parë i flamurit në Kinë. Deformimi i traditës sonë dhe lokalizimi i mirë janë thelbësore për ta bërë kulturën japoneze më të lehtë për t’u pranuar nga vendet e huaja. Këtu, duke parë vizionet e ardhshme të zinxhirit të restoranteve, kemi bërë modele që do të bëhen manuale të dobishme kur zgjerohen në Kinë dhe gjithashtu jashtë saj. Atëherë, një nga sfidat tona ishte të kuptonim mirëkuptimin e duhur të "imazheve japoneze" që preferojnë të huajt. Ne jemi përqëndruar kryesisht në "Japoninë tradicionale". Ne kemi bërë përpjekje se si ta përfshijmë atë.