Revista Design
Revista Design
Karrige

Stocker

Karrige Stocker është një bashkim midis një karrige dhe një karrige. Vendet e lehta të stivueshme prej druri janë të përshtatshme për objektet private dhe gjysmë zyrtare. Forma e saj shprehëse nënvizon bukurinë e drurit lokal. Dizajni dhe ndërtimi i ndërlikuar strukturor i mundëson asaj me një trashësi të materialit prej 8 mm prej 100 përqind të drurit të ngurtë të krijojë një artikull të fortë por të lehtë që peshon vetëm 2300 Gramm. Ndërtimi kompakt i Stocker lejon ruajtjen e hapësirës ruajtëse. E vendosur mbi njëra-tjetrën, lehtë mund të ruhet dhe për shkak të modelit të saj inovator, Stocker mund të shtyhet plotësisht poshtë një tryeze.

Emri i Projektit : Stocker, Emri i stilistëve : Matthias Scherzinger, Emri i klientit : FREUDWERK.

Stocker Karrige

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.