Revista Design
Revista Design
Karrige

Stocker

Karrige Stocker është një bashkim midis një karrige dhe një karrige. Vendet e lehta të stivueshme prej druri janë të përshtatshme për objektet private dhe gjysmë zyrtare. Forma e saj shprehëse nënvizon bukurinë e drurit lokal. Dizajni dhe ndërtimi i ndërlikuar strukturor i mundëson asaj me një trashësi të materialit prej 8 mm prej 100 përqind të drurit të ngurtë të krijojë një artikull të fortë por të lehtë që peshon vetëm 2300 Gramm. Ndërtimi kompakt i Stocker lejon ruajtjen e hapësirës ruajtëse. E vendosur mbi njëra-tjetrën, lehtë mund të ruhet dhe për shkak të modelit të saj inovator, Stocker mund të shtyhet plotësisht poshtë një tryeze.

Emri i Projektit : Stocker, Emri i stilistëve : Matthias Scherzinger, Emri i klientit : FREUDWERK.

Stocker Karrige

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Intervistë për hartimin e ditës

Intervista me stilistë me famë botërore.

Lexoni intervistat dhe bisedat e fundit mbi projektimin, krijimtarinë dhe inovacionin midis gazetarit të dizajnit dhe stilistëve, artistëve dhe arkitektëve me famë botërore. Shihni projektet më të fundit të projektimit dhe modelet e çmimeve nga stilistë, artistë, arkitektë dhe inovatorë të famshëm. Zbuloni njohuri të reja mbi kreativitetin, inovacionin, artet, modelin dhe arkitekturën. Mësoni rreth proceseve të projektimit të stilistëve të shkëlqyeshëm.