Revista Design
Revista Design
Kalendar

calendar 2013 “Rocking Chair”

Kalendar Karrige lëkundëse është një kalendar desktop i pavarur në formën e një karrige miniaturë. Ndiqni udhëzuesin për të mbledhur një karrige lëkundëse që lëkundet mbrapa dhe me radhë ashtu si një e vërtetë. Shfaqni muajin aktual në karrige mbrapa, dhe muajin tjetër në vendin. Jeta me Dizajn: Modelet e cilësisë kanë fuqinë për të modifikuar hapësirën dhe për të transformuar mendjen e përdoruesve të saj. Ata ofrojnë rehati për të parë, mbajtur dhe përdorur. Ata janë të mbushur me butësi dhe një element befasie, duke pasuruar hapësirë. Produktet tona origjinale janë dizajnuar duke përdorur konceptin "Jeta me Dizajn".

Kalendar

calendar 2013 “Town”

Kalendar Qyteti është një çantë artizanale prej letre me pjesë që mund të grumbullohen lirshëm në një kalendar. Bëni së bashku ndërtesa në forma të ndryshme dhe kënaquni duke krijuar qytetin tuaj të vogël. Jeta me Dizajn: Modelet e cilësisë kanë fuqinë për të modifikuar hapësirën dhe për të transformuar mendjen e përdoruesve të saj. Ata ofrojnë rehati për të parë, mbajtur dhe përdorur. Ata janë të mbushur me butësi dhe një element befasie, duke pasuruar hapësirë. Produktet tona origjinale janë dizajnuar duke përdorur konceptin "Jeta me Dizajn".

Kalendar

calendar 2013 “Module”

Kalendar Moduli është një kalendar i dobishëm tre-mujor me copa individuale që mund të kombinohen si tre module të grumbullimit në formë kub, në mënyrë që të mund t'i bashkoni ato lirshëm në lehtësinë tuaj. Jeta me Dizajn: Modelet e cilësisë kanë fuqinë për të modifikuar hapësirën dhe për të transformuar mendjen e përdoruesve të saj. Ata ofrojnë rehati për të parë, mbajtur dhe përdorur. Ata janë të mbushur me butësi dhe një element befasie, duke pasuruar hapësirë. Produktet tona origjinale janë dizajnuar duke përdorur konceptin "Jeta me Dizajn".

Aplikacionet E Shikuesve

genuse

Aplikacionet E Shikuesve Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine janë seri aplikimesh të orës të shpikura posaçërisht për pajisjen Jam Watch. Aplikacionet janë origjinale, të thjeshta dhe estetike në dizajn, që nga etnia e ardhshme përmes stilit shkencor deri në blerjen dixhitale. Të gjitha grafikat e shikuesve janë në dispozicion në 9 ngjyra - që i përshtaten koleksionit të ngjyrave të I Watch. Tani është një moment i shkëlqyeshëm për një mënyrë të re për të treguar, lexuar dhe kuptuar kohët tona. www.genuse.eu

Mbledhja E Shikuesit

TTMM (after time)

Mbledhja E Shikuesit ttmm prezanton koleksionin e aplikacioneve për shikimin e syve, të dizajnuar për smartwatches me ekrane të zezë dhe të bardhë 144 × 168 pixel si Pebble dhe Kreyos. Do të gjeni këtu 15 modele të aplikacioneve të thjeshta, elegante dhe estetike të shikimit. Për shkak se ato janë bërë nga energji e pastër, ato janë më shumë si fantazma sesa gjëra reale. Këto orë janë më ekonomike dhe ekologjikisht miqësore që kanë ekzistuar ndonjëherë.