Revista Design
Revista Design
Kalendar

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalendar Në modën e ngjashme me kaleidoskopin, ky është një kalendar me grafika mbivendosëse të mbivendosura të vizatuara me modele shumëngjyrësh. Dizajni i tij me modelet e ngjyrave që mund të modifikohen dhe personalizohen thjesht duke ndryshuar rendin e çarçafëve përshkruan ndjeshmërinë krijuese të NTT COMWARE. Sigurohet hapësirë e bollshme e shkrimit dhe linjat e sunduara marrin parasysh funksionalitetin, gjë që e bën atë të përsosur si një kalendar orar që dëshironi të përdorni për të dekoruar hapësirën tuaj personale.

Paketimi I Këmishave

EcoPack

Paketimi I Këmishave Kjo paketim këmishë veçon formën e paketimit konvencional duke mos përdorur asnjë plastikë. Duke përdorur një rrjedhë ekzistuese të mbeturinave dhe procesin e prodhimit, ky produkt nuk është vetëm shumë i thjeshtë për tu prodhuar, por është gjithashtu shumë i thjeshtë për tu hedhur, materiali kryesor që komposton asgjë. Produkti mund të shtypet së pari, dhe pastaj të identifikohet me markën e kompanisë përmes prerjes dhe shtypjes për të krijuar një produkt unik strukturor që të dy duket dhe ndjehet shumë i ndryshëm dhe interesant. Estetika dhe ndërfaqja e përdoruesit u mbajtën po aq në lidhje me qëndrueshmërinë e produktit.

Tastierë

Qadem Hooks

Tastierë Qadem Hooks është një pjesë arti me një funksion tastierë të frymëzuar nga natyra. Isshtë e përbërë nga grepa të vjetra të gjelbërta të lyera me ngjyra, të cilat u përdorën së bashku me Qadem (një shalë e një mushkë të vjetër prej druri) për transportimin e grurit nga një fshat në tjetrin. Grilat janë bashkangjitur në një Bord të vjetër Gruri Thresher, si bazë dhe përfunduan me një panel xhami në majë.

Tastierë

Mabrada

Tastierë Një tastierë unike e bërë nga druri i pikturuar me fund gurësh, duke shfaqur një mulli të vjetër autentik kafe, i cili kthehet në periudhën osmane. Një ftohës jordanez i kafesë (Mabrada) u riprodhua dhe u skalit për të qëndruar si një nga këmbët në anën e kundërt të konzollës, ku ulet mulli, duke krijuar një pjesë interesante për një holl ose dhomë të gjallë.

Identiteti I Korporatës

Jae Murphy

Identiteti I Korporatës Hapësira negative përdoret sepse i bën shikuesit kuriozë dhe pasi ta provojnë atë moment Aha, ata menjëherë e pëlqejnë atë dhe e mësojnë përmendsh. Shenja e logos ka inicialet J, M, kamerën dhe trekëmbëshin e përfshirë në hapësirën negative. Meqenëse Jae Murphy shpesh fotografon fëmijë, shkallët e mëdha, të formuara me emër, dhe kamera me vend të ulët sugjerojnë që fëmijët të jenë të mirëpritur. Përmes modelimit të Identitetit të Korporatës, ideja negative për hapësirën nga logoja është zhvilluar më tej. Ajo shton një dimension të ri për çdo artikull dhe e bën parullën, Një pamje e pazakontë e së zakonshmes, të qëndrojë e vërtetë.

Dy Vendesh

Mowraj

Dy Vendesh Mowraj është një dy vendesh i krijuar për të mishëruar frymën e stileve etnike egjiptiane dhe gotike. Forma e saj ishte nxjerrë nga Nowrag, versioni egjiptian i parmakut të ndryshuar për të mishëruar dhunti gotike pa kompromentuar thelbin e tij etnik antediluian. Dizajni është i veshur me ngjyrosje të zezë, me gdhendje të punuar me dorë etnike në të dy krahët dhe këmbët, si dhe tapiceri të pasur prej kadifeje, të aksesuara me bulona dhe unaza tërheqëse, duke i dhënë asaj një mesjetare të hedhur si pamja gotike.