Revista Design
Revista Design
Kalendar

Calendar 2014 “Safari”

Kalendar Safari është një kalendar i kafshëve artizanale. Hiqni dhe mblidhni 6 fletët me 2 kalendarët mujorë në anët. Palosni trupin dhe pjesët e kyçeve përgjatë thërrmijave, shikoni shenjat në nyje dhe vendosni së bashku siç tregohet. Hartimet e cilësisë kanë fuqinë për të modifikuar hapësirën dhe për të transformuar mendjen e përdoruesve të saj. Ata ofrojnë rehati për të parë, mbajtur dhe përdorur. Ata janë të mbushur me butësi dhe një element befasie, duke pasuruar hapësirë. Produktet tona origjinale janë dizajnuar duke përdorur konceptin e Jetës me Dizajn.

Dekor Shishja

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Dekor Shishja Ari i ndritshëm "Gold vodka". Edicioni i Zi ”trashëgoi pamjen e tij ekskluzive nga arti popullor Lituanisht. Rhombus dhe herringbones, të kombinuara nga sheshe të vogla, janë modele shumë të zakonshme në artin popullor Lituanisht. Megjithëse referenca për këto motive kombëtare fituan më shumë forma moderne - reflektimet misterioze të së kaluarës u shndërruan në art modern. Ngjyrat e domosdoshme të artë dhe të zeza theksojnë procesin e jashtëzakonshëm të filtrimit të vodkës përmes thëngjillit dhe filtrave të artë. Kjo është ajo që e bën "Gold vodka Gold". Edicion i Zi ”kaq delikate dhe kristal i qartë.

Kalendar

Calendar 2014 “Flowers”

Kalendar Dizenjoni një dhomë, sillni në stinët - Kalendari Lule vjen me një dizajn vazo që paraqet 12 lule të ndryshme. Ndriçoni jetën tuaj çdo muaj me një lule sezonale. Hartimet e cilësisë kanë fuqinë për të modifikuar hapësirën dhe për të transformuar mendjen e përdoruesve të saj. Ata ofrojnë rehati për të parë, mbajtur dhe përdorur. Ata janë të mbushur me butësi dhe një element befasie, duke pasuruar hapësirë. Produktet tona origjinale janë dizajnuar duke përdorur konceptin e Jetës me Dizajn.

Etiketat

Propeller

Etiketat Properues është një koleksion i shpirtrave nga pjesë të ndryshme të botës, i shoqëruar nga tema e udhëtimit ajror dhe një udhëtar pilot si një karakter marke. Karakteristikat e çdo lloj pije ekspozohen përmes ilustrimeve të shumta, mbishkrime që ngjajnë me shënjat e aviacionit dhe skicat që shërbejnë si receta koktejli. Dizajni i shumanshëm plotësohet me tone të ndryshme të petë me ngjyra, llaqe të ndryshme, modele dhe embossing.

Kalendar

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalendar Kalendari promovues i faqes së portalit, goo (http://www.goo.ne.jp) është një kalendar funksional me fletë për secilin muaj duke u shndërruar në një xhep që ju lejon të mbani dhe menaxhoni kartat e biznesit, shënimet dhe dëftesat tuaja. . Tema është Red String për të treguar lidhjen midis goo dhe përdoruesve të saj. Të dy skajet e xhepit në të vërtetë mbahen nga qepje të kuqe të cilat bëhen pikat kryesore të dizajnit. Një kalendar në një formë të këndshme shprehëse, është i duhuri për vitin 2014.

Etiketat

Stumbras Vodka

Etiketat Kjo koleksion vodka Classic Stumbras 'ringjall traditat e vjetra të vodkës Lituaneze. Dizajni e bën një produkt të vjetër tradicional të afërt dhe të rëndësishëm për konsumatorin në ditët e sotme. Shishja e qelqit jeshil, data e rëndësishme për bërjen e vodkës Lituanisht, legjendat e bazuara në fakte të vërteta, dhe detaje të këndshme, tërheqëse - tërheqja e formës së përkulur që kujton fotografitë e vjetra, shirita e pjerrët në pjesën e poshtme e cila plotëson përbërjen klasike simetrike, dhe shkronjat dhe ngjyrat që përcjellin identitetin e secilës nën-markë - të gjitha e bëjnë koleksionin tradicionale të vodkës jo-tradicionale dhe interesante.