Revista Design
Revista Design
Ngrënia Dhe Puna

Eatime Space

Ngrënia Dhe Puna Të gjithë njerëzit kanë të drejtë të lidhen me kohën dhe kujtesën. Fjala Eatime tingëllon si koha në kinezisht. Hapësira e ngrënies ofron vende për të inkurajuar njerëzit të hanë, të punojnë dhe të kujtojnë në paqe. Koncepti i kohës ndërvepron nga afër me punëtorinë, e cila ka dëshmuar ndryshime me kalimin e kohës. Bazuar në stilin e punëtorisë, dizajni përfshin strukturën e industrisë dhe mjedisin si elementë themelorë për ndërtimin e hapësirës. Eatime paguan homazhe për formën më të pastër të dizajnit duke përzier hollësisht elementët që i japin hua vetes dekor të papërpunuar dhe të përfunduar.

Emri i Projektit : Eatime Space, Emri i stilistëve : Yuefeng ZHOU, Emri i klientit : Liang DING & Yuefeng ZHOU.

Eatime Space Ngrënia Dhe Puna

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.